Profi kancelář Recenze Profi kancelář Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

29. 1. 2021

Stručně/vhodné pro

Profi-kancelář patří mezi první poskytovatele sídla firmy a virtuální kanceláře, kteří se na našem trhu objevili. Jejich historie spadá až do roku 2007, takže s provozováním těchto služeb mají velké zkušenosti. Díky tomu mohou nabídnout řadu služeb a doplňků pro menší i velké firmy, především pro s.r.o. Se založením s.r.o. nebo koupí ready made firmy vám dokonce pomůžou – samozřejmě za určitou sumu. Ta se liší podle toho, jaký typ firmy si vyberete a zda jej chcete vytvořit na klíč, express nebo jinak.

Celkové skóre 9.1/10 se skládá z hodnocení všech 29 parametrů:
  • s.r.o.
  • a.s.
  • OSVČ
  • Založení firmy
  • Aktivační poplatek
  • Virtuální sídlo
  • Praha
  • Brno
  • Ostrava
  • Olomouc
  • Další
  • Virtuální asistentka
  • Označení na budově
  • Recepce
  • Příjem pošty
  • Osobní odběr pošty
  • Dosílání pošty
  • Skenování pošty
  • Telefonní linka
  • Místnost pro jednání s úřady
  • Pronájem zařízené kanceláře
  • Vedení účetnictví
  • Telefon
  • e-mail/kontaktní formulář
  • On-line chat
  • FAQ
  • Počet otázek
  • Odpověď ho 24 hodin
  • Kvalita
Hodnocení redakce
hodnoceno 29 parametrů
9.1/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 1x Přidat hodnocení
1.0/5
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • s.r.o.
  • a.s.
  • OSVČ
10/10
Celkové skóre 7.7/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Založení firmy
  • Aktivační poplatek
  • Virtuální sídlo
7.7/10
Celkové skóre /10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Praha
  • Brno
  • Ostrava
  • Olomouc
  • Další
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 11 parametrů:
  • Virtuální asistentka
  • Označení na budově
  • Recepce
  • Příjem pošty
  • Osobní odběr pošty
  • Dosílání pošty
  • Skenování pošty
  • Telefonní linka
  • Místnost pro jednání s úřady
  • Pronájem zařízené kanceláře
  • Vedení účetnictví
10/10
Celkové skóre 8.6/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Telefon
  • e-mail/kontaktní formulář
  • On-line chat
  • FAQ
  • Počet otázek
  • Odpověď ho 24 hodin
  • Kvalita
8.6/10

Výhody

  • Několik prestižních adres v Praze
  • Pro OSVČ, a.s. i s.r.o

Nevýhody

  • Chybí on-line chat
  • Sídla firem nabízí pouze v Praze

Profi-kancelář Recenze

Profi-kancelář nabízí sídlo firmy a virtuální kancelář na čtyřech adresách v Praze, díky kterým může získat vaše firma na prestiži. Ceny za pronájem se liší podle těchto adres a také podle tarifu, který si zvolíte. Vybírat můžete z tarifu Mini-sídlo, Profi-sídlo a Profi-kancelář, která logicky nabízí nejvíce služeb a funkcí, z toho některé v rámci tarifu zdarma.

Díky Profi-kanceláři si můžete pronajmou zařízené kanceláře či zasedací místnost, ale také virtuální asistentku, která bude pečovat o vaši firmu a její klienty 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Virtuální asistentka je placená doplňková služba.

Pronajmout si sídlo firmy i s virtuální kanceláří na prestižní adrese je čím dál oblíbenější řešení moderních podnikatelů a firem. Profi-kancelář patří mezi nejstarší a nejzkušenější poskytovatele těchto služeb. Nabízí hned několik prestižních adres v Praze, odlišených cenově. Pomůže se založením firmy (s.r.o.), nabídne virtuální sídlo i zařízenou kancelář a zasedací místnost, kde můžete vyřešit firemní jednání. O správu webových stránek či standardní komunikaci s klienty se může postarat virtuální asistentka. Záleží jen na vás, jaký tarif si vyberete a příp. jaké si dokoupíte další služby.

Profi-kancelář je jednou z prvních, která služby virtuálního sídla firem poskytovala. Patří mezi stabilní firmy s kvalitní nabídkou a jejich ceny jsou jasně viditelné v tarifech i u doplňkových služeb.

Typ sídla
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • s.r.o.
  • a.s.
  • OSVČ
10/10

Profikancelar Uvodni Strana

Profi-kancelář se zaměřuje na komplexní podporu podnikání pro OSVČ, a.s. a s.r.o., kterým nabízí založení firmy (s.r.o nebo ready made), sídlo firmy, zákaznickou linku, administrativu a vedení účetnictví a řadu doplňkových služeb.

s.r.o.
Společnost zakládá sídla pro s.r.o.
Ano
a.s.
Společnost zakládá sídla pro a.s.
Ano
OSVČ
Společnost zakládá sídla pro OSVČ
Ano

Ceny
Celkové skóre 7.7/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Založení firmy
  • Aktivační poplatek
  • Virtuální sídlo
7.7/10

Ceny Profi-kanceláře se odvíjí od toho, jaké služby a jaký tarif si vyberete. Pokud se rozhodnete u Profi-kanceláře založit vlastní firmu, zaplatíte od 8 990 Kč, opět podle toho, pro jaký typ služby se rozhodnete. 8 990 Kč stojí založení s.r.o. na klíč. Pokud chcete s.r.o. založit express, zaplatíte 12 290 Kč. Můžete ale zvolit i ready-made za 13 990 Kč, popř. individuální nastavení podle toho, kolik osob bude ve firmě, zda chcete smlouvu standardní či podle svých požadavků atd. K tomuto účelu slouží na stránkách Profi-kanceláře kalkulační formulář, ve kterém vyplníte vše podle svých požadavků a odešlete k posouzení. Profi-kancelář vám zpět zašle navrženou cenu a návod na postup založení firmy.

Založení firmy
Platba za založení společnosti
od 8990 Kč
Aktivační poplatek
Aktivační poplatek má pouze jedna společnost. Z jejího webu není jasné, co aktivační poplatek je.
Ne
Virtuální sídlo
Měsíční cena za virtuální sídlo.
od 310 Kč/měsíc - 1487 Kč/měsíc

Virtuální kancelář a sídlo firmy – ceny a tarify

Ceny za virtuální kancelář a sídlo firmy se platí měsíčně. Odvíjejí se podle toho, jaký tarif si klient vybere a také na jakém místě v Praze si vybere sídlo – tedy každá adresa má jinou cenu, podle prestižnosti, dostupnosti atd. Např. nejlevněji vyjde nejnižší tarif – Mini-sídlo, na adrese Praha 9, ulice Poličanská. Při objednání této služby, tedy sjednání virtuálního sídla firmy je potřeba počítat s tím, že i když je cena uvedena jako měsíční poplatek, sjednáváte si ve skutečnosti službu na 36 měsíců. Pokud chcete zvolit smlouvu na kratší dobu, je možné vybrat si lhůtu 12 měsíců. Zde už však počítejte s tím, že měsíční taxa se vyšplhá u stejného tarifu a stejné adresy o něco výše.

Nejdražší pronájem vychází u nejvyššího tarifu – Profi-kancelář, na adrese Praha 1, ulice Charvátova. Částka je 1487 Kč za měsíc, u smlouvy na 12 měsíců.

Mini-sídlo

Pokud zvolíte nejnižší možný tarif – Mini-sídlo, budete mít k dispozici registrační sídlo firmy, označení své firmy a IČ na budově, služby recepce i s obsluhou vašich návštěv, ale to je vše. Ostatní služby jsou vám samozřejmě také k dispozici, ale již za příplatek.

Profi-sídlo

Virtuální kancelář Profi-sídlo nabízí stejné služby, jako Mini-sídlo, k nim ale získáte navíc neomezený příjem a zpracování pošty, upozornění na příchod pošty SMS nebo e-mailem, na vyžádání vám bude pošta i naskenována. Dále je v ceně měsíční dosílání korespondence a 1 měsíčně expresní dosílání zdarma a k dispozici budete mít pevnou linku přesměrovanou na váš telefon. Zdarma získáte i zasedací místnost. Ostatní služby je opět možné přikoupit za standardní ceny.

Profi-kancelář

Virtuální Profi-kancelář vám poskytne vše, co výše uvedené tarify Mini-sídlo a Profi-sídlo, ale navíc získáte ještě další služby, jako neomezené zpracování služby se skenováním až 50 stránek měsíčně, týdenní přeposílání korespondence, jednou měsíčně expresní dosílání pošty na vyžádání zdarma, telefonní linku s operátorem, který se představí jménem vaší firmy a buď pro vás převezme vzkaz, nebo klienta přepojí přímo na vás. Další výhodou je zasedací místnost včetně občerstvení na 2 hodiny měsíčně zdarma. Zbytek služeb je opět za standardní ceny.

Adresy sídel

Profi-kancelář nabízí 4 adresy v Praze, které jsou rozlišeny cenově u jednotlivých tarifů – viz. výše. Nejprestižnější adresu nabízí Profi-kancelář na Praze 1 v Charvátově ulici. Tam je pronájem adresy virtuálního sídla firmy nejdražší. Za pozornost ale stojí i další adresy – Praha 2, Karlovo náměstí, Praha 3, Husinecká ulice a Praha 4, Poličanská ulice.

Profi-kancelář poskytuje na všech uvedených adresách sídlo firmy, virtuální kancelář, pronájem klasické kanceláře, pronájem zasedací místnosti a dále účetnictví a daňové poradenství.

Praha
Ano
Brno
Ne
Ostrava
Ne
Olomouc
Ne
Další
Ne

Mít sídlo firmy v Praze je považováno za známku prestiže, ale přináší i mnoho dalších výhod. Např. komunikace od úřadů je v Praze mnohem profesionálnější. Díky cenám je nyní možné si pronajmout sídlo firmy v Praze, aniž by vás to zruinovalo. Získáte navíc prostory k setkání s klienty či zaměstnanci své firmy, možnost virtuální kanceláře, správu telefonu své firmy a mnoho dalšího. A koneckonců, sídlo v Praze působí na klienty přece jen mnohem lépe, než na malém městě nebo dokonce někde na vesnici. Se sídlem v Praze působíte jako profesionál. Navíc pokud se potřebujete s klientem setkat v pronajaté kanceláři, Praha leží ve středu republiky a je dobře dostupná téměř ze všech směrů.

Služby
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 11 parametrů:
  • Virtuální asistentka
  • Označení na budově
  • Recepce
  • Příjem pošty
  • Osobní odběr pošty
  • Dosílání pošty
  • Skenování pošty
  • Telefonní linka
  • Místnost pro jednání s úřady
  • Pronájem zařízené kanceláře
  • Vedení účetnictví
10/10

Profikancelar Nabizene Sluzby

Hlavními službami, které Profi-kancelář nabízí, jsou založení firmy (s.r.o. nebo ready-made), pronajmutí sídla firmy a virtuální kanceláře nebo pronajmutí virtuální asistentky, která komunikuje s vašimi klienty a řeší automatizované požadavky na vašich webových stránkách, e-shopu apod. Vedle toho si můžete zaplatit daňové poradenství nebo účetní služby. V rámci pronájmu sídla firmy pak máte řadu dalších služeb, které jsou buď placené, nebo zdarma v rámci tarifu, který si vyberete.

Virtuální asistentka
Virtuální asistentka je vlastně sekretářka (asistentka), na kterou přehodíte úkoly, administrativu, a to i složitější.
Ano
Označení na budově
Cedulka, že vaše společnost sídlí v budově.
Ano
Recepce
Virtuální sídlo má vlastní recepci.
Ano
Příjem pošty
Můžete sem nechat posílat poštu.
Ano
Osobní odběr pošty
Poštovní zásilky si můžete osobně vyzvednout.
Ano
Dosílání pošty
Došlou poštu na adresu virtuálního sídla si můžete nechat přeposlat (i hromadně) na jinou adresu.
Ano
Skenování pošty
Poštu vám oskenují a pošlou například prostřednictvím e-mailu.
Ano
Telefonní linka
Ano
Místnost pro jednání s úřady
Na adrese můžete využít prostory pro jednání s úřady.
Ano
Pronájem zařízené kanceláře
Ano
Vedení účetnictví
Společnost vám může vést účetnictví.
Ano

Profi-kanceláří a pronajmutím virtuálního sídla můžete získat označení firmy (název a IČ) na budově, recepci, kde se postarají o vaše klienty, příjem, dosílání a skenování vaší korespondence, telefonní linku, která bude buď přesměrována přímo na vás, nebo jej může zvedat asistentka vyřizovat základní požadavky vašich klientů. Pronajmout si můžete i zasedací místnost s videoprojekcí i občerstvením nebo zařízenou kancelář. Záleží jen na vás, jaké služby pro svou firmu potřebujete.

Co umí virtuální asistentka

Virtuální asistentka je v podstatě softwarový robot s umělou inteligencí a lidskou podporou. Řeší za klienty jednoduché úkoly, umí se propojit s mobilním telefonem, kalendářem, účetnictvím i s e-shopem. Její největší výhodou je, že pracuje 24 hodin 7 dní v týdnu, takže vás snadno zastane, když nejste zrovna on-line nebo na telefonu. Můžete se tak lépe a s klidem věnovat své firmě, popř. si vzít dovolenou, aniž byste přišli o zakázky či o klienty. Virtuální asistentka za vás domluví schůzky či porady, zapíše, co jí budete diktovat, připraví klíčové informace z firmy, odpoví na časté dotazy klientů či zaměstnanců, ohlídá termíny, postará se o příspěvky na sociálních sítích a mnoho dalšího.

Mít virtuální asistentku je v dnešní době čím dál častější a oblíbenější řešení mnoha podnikatelů a firem, protože vám to zajistí non-stop správu klientů a firmy a zároveň vám to uvolní ruce. Najít ale spolehlivou a zkušenou virtuální asistentku není jednoduché. Proč tedy nevyužít této možnosti u zavedené a zkušené firmy – Profi-kancelář.

Podpora
Celkové skóre 8.6/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Telefon
  • e-mail/kontaktní formulář
  • On-line chat
  • FAQ
  • Počet otázek
  • Odpověď ho 24 hodin
  • Kvalita
8.6/10

Profi-kancelář má nastavenou komunikaci s klienty a jejich podporu pomocí telefonní linky a e-mailu. Nemají on-line chat, což nám trochu chybělo, protože jsme neměli složité otázky a stačila by nám odpověď v pár slovech. Oceňujeme, že na stránkách nechybí on-line průvodce nastavením kanceláře v případě, že si Profi-kancelář vyberete a zakoupíte si u nich virtuální sídlo pro svou firmu.

Telefon
Ano
e-mail/kontaktní formulář
Ano
On-line chat
Ne
FAQ
Na stránkách společnosti jsou často kladené otázky a odpovědi na ně. Ve FAQ často rychle naleznete odpověď, na to, co vás zajímá.
Ano
Počet otázek
Počet námi položených otázek / počet zodpovězených.
5/5
Odpověď ho 24 hodin
Ano
Kvalita
Výborná

Podpora odpověděla na naše dotazy během 24 hodin a to výborně. Odpověď jsme dostali na všechny položené otázky, takže už jsme nemuseli dodatečně nic dohledávat, ani jim volat, doptávat se nebo urgovat.

Doporučujeme Doporučujeme

Nezaujala vás nabídka této společnosti? Pojďte se podívat na nejlepší společnosti pro zakládání virtuálních sídel.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!