Fleurop Recenze Fleurop Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

17. 5. 2022

Stručně/vhodné pro

Značka Fleurop má více než stoletou tradici a byla založena roku 1908 v Berlíně. Základní myšlenkou bylo, že cestovat by neměly květiny, ale jen jejich objednávky. Společnost Fleurop v České republice podporuje řemeslné umění lokálních floristů. Díky tomu může garantovat čerstvost květin, kvalitu i osobitý styl uvázané kytice. Výběr je opravdu široký a naleznete květiny pro každou příležitost.

Celkové skóre 6.8/10 se skládá z hodnocení všech 17 parametrů:
  • Expresní doručení do pár hodin
  • Doručení po celé ČR (většinou do druhého dne)
  • Doprava zdarma (při splnění podmínek)
  • Výběr dle příležitosti (narozeniny, svatby, zásnuby, smuteční atd.)
  • Výběr dle barev
  • Výběr dle druhu (růže, gerbery, tulipány atd.)
  • Výběr dle ceny
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
  • Poplatek za dobírku
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
Hodnocení redakce
hodnoceno 17 parametrů
6.8/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 1x Přidat hodnocení
1/5
Celkové skóre 6.7/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Expresní doručení do pár hodin
  • Doručení po celé ČR (většinou do druhého dne)
  • Doprava zdarma (při splnění podmínek)
6.7/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Výběr dle příležitosti (narozeniny, svatby, zásnuby, smuteční atd.)
  • Výběr dle barev
  • Výběr dle druhu (růže, gerbery, tulipány atd.)
  • Výběr dle ceny
10/10
Celkové skóre 2.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
  • Poplatek za dobírku
2.5/10
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
8/10

Výhody

  • Velký výběr čerstvých květin
  • Podpora řemeslné práce místních floristů
  • Doručení po celé České republice, ale i celosvětově do více než 150 zemí světa

Nevýhody

  • Nelze platit doručení květin dobírkou, vždy je vyžadována platba předem

Velký výběr čerstvých květin. Doručení po ČR a do více než 150 zemí světa

Fleurop je exkluzivní květinová doručovací služba založená na schopnostech, invencích a pečlivosti svých floristů, kteří jsou opravdu pečlivě vybíráni. Kytice pro obdarovaného je doručena na místo v požadovaném termínu a předávána speciálně vyškoleným floristou. Objednávkou u Fleurop sázíte na zaručenou kvalitu a čerstvou květin, včetně skvělého naaranžování.

Fleurop Uvod

Důležité parametry
Celkové skóre 6.7/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Expresní doručení do pár hodin
  • Doručení po celé ČR (většinou do druhého dne)
  • Doprava zdarma (při splnění podmínek)
6.7/10

Společnost Fleurop nabízí rozvoz květin pro vaše blízké i pro obchodní partnery. Květiny objednáte z pohodlí domova nebo z kanceláře online. Vybírat můžete z opravdu rozmanitých kytic pro všechny příležitosti. Vazbu vám vyhotoví profesionální floristé sídlící nejblíže místu doručení. Kytice jsou uvázány vždy krátce před doručením a následně dodány v dárkovém balení příjemci.

Fleurop Jak Funguje Rozvoz Kvetin

Rozvoz květin po ČR

Pro zjištění, zda Fleurop zaváží květiny i na vámi požadovanou adresu stačí zadat PSČ města do vyhledávače na webu společnosti a hned budete vědět. Doručení kytic je zpoplatněno částkou 159 Kč. Dodací časy jsou v pracovních dnech mezi 8:00 a 20:00, v sobotu pak 9:00 až 14:00, v Praze jsou květiny doručovány i v neděli, a to od 9:00 do 20:00.

Standardně platí, že objednávky přijaté do 15:00 budou doručeny ještě tentýž den, v opačném případě až den následující. Pokud potřebujete květiny doručit v neděli (kromě Prahy) nebo ve svátek, je to možné po předchozí domluvě se zákaznickým servisem.

Samozřejmostí je možnost zaslání kytice anonymně, stačí v průběhu objednávkového procesu nechat pole vzkazu prázdné.

Doručení květin do zahraničí

Fleurop nabízí i možnost doručení vybrané kytice také do zahraničí. A to nejen v rámci Evropy, ale opravdu celého světa. Konkrétně se jedná o více než 150 zemí! Stačí využít mezinárodní doručovací květinovou službu Fleurop, která je součástí světové floristické sítě. Propojení s více než 50 000 floristy umožňuje doručení kytic kdekoliv po celém světě. Kytice jsou vázány až v místě doručení, a to vždy profesionálními a zkušenými floristy.

Objednání květin je velice snadné. Vyberete z mapy nebo ze seznamu požadovanou zemi doručení a následně se vám objeví nabídka kytic. Zvolíte vhodnou květinu, vložíte ji do košíku a dokončíte objednávku. Požadovaný vzkaz je třeba uvádět bez diakritiky.

Pokud si přejete květinu v zahraničí doručit tentýž den, je třeba objednávku odeslat nejpozději do 11:00 hodin, ovšem u zemí s odlišným časovým pásmem je nutné počítat navíc s časovým posunem. Ideální je objednávku provést minimálně den před požadovaným datem doručení.

Navíc je ve většině zemí vyžadována minimální výše objednávky v rozmezí 30 až 45 Eur, včetně ceny doručení. Dodací náklady pro doručení kytice v zahraničí činí paušálně 270 Kč.

Jak objednat květiny online

Objednání květin online je velice jednoduché a rychlé. Stačí několik málo kroků a můžete se těšit na krásné a voňavé překvapení.

1. Výběr kytice

Fleurop Vyber Kytice

Výběr jednotlivých kytic můžete provést přes záložky Všechny kytice nebo Kytice podle příležitosti v menu umístěném v horní liště. Po rozkliknutí si můžete prohlédnout celou nabídku květin. Lze vybírat také podle druhu květin nebo podle barvy.

2. Vložení kytice do košíku

U vybrané kytice jsou následně vždy uvedeny detailní informace, popis, kód a cena. Po vložení do košíku můžete k objednávce přidat ještě dárek v podobě vína, sektu nebo bonboniéry. Rovněž se lze v rámci objednávky podílet na zlepšení života spoluobčanů v seniorském věku prostřednictvím 20 Kč příspěvku na pomoc seniorům.

3. Zadání informací o příjemci kytice

Fleurop Dorucovaci Udaje

Po kontrole nákupního košíku přichází na řadu vyplnění údajů o příjemci květin (jméno, adresa, PSČ a telefonní kontakt). Můžete zvolit také řešení v případě, že kytice nemůžu být příjemci doručena, buď je možné ji ponechat u sousedů, nebo se vrátí zpět do květinářství, kde si ji pak obdarovaný osobně vyzvedne. Je tedy vhodné do pole poznámky uvést údaje o předpokládaném časovém rozpětí, kdy bude příjemce kytice k zastižení.

4. Osobní vzkaz

Vzkaz, který uvedete do příslušné kolonky, bude doručen adresátovi společně s kyticí. U kytic zasílaných do zahraničí je třeba uvádět vzkaz vždy bez diakritiky. Pokud si přejete květiny zaslat bez vzkazu, jednoduše žádný text neuvedete.

5. Způsob platby a potvrzení objednávky

Platbu můžete provést několika způsoby, ale vždy se jedná o platbu předem. Po úspěšné úhradě bude objednávka dokončena a na vaši emailovou adresu bude zasláno potvrzení a faktura za objednané služby.

Expresní doručení do pár hodin
Ano
Doručení po celé ČR (většinou do druhého dne)
Ano
Doprava zdarma (při splnění podmínek)
Ne
Velký výběr čerstvých květin. Doručení po ČR a do více než 150 zemí světa

Druhy kytic
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Výběr dle příležitosti (narozeniny, svatby, zásnuby, smuteční atd.)
  • Výběr dle barev
  • Výběr dle druhu (růže, gerbery, tulipány atd.)
  • Výběr dle ceny
10/10

Nabídka druhů kytic je opravdu rozsáhlá:

Fleurop Vyber Druhu Kvetin

  • k narozeninám,
  • k svátku,
  • k výročí,
  • k promoci,
  • z lásky,
  •  jako poděkování,
  • na Valentýna,
  • na pohřeb,
  • k uzdravení,
  • slavnostní kytice,
  • svatební kytice,
  • květiny pro obchodní partnery,
  • kytice pro ženy,
  • kytice pro muže,
  • zimní kytice,
  • jarní kytice,
  • kytice za příznivé ceny,
  • květinové bestsellery.

Kromě tohoto základního rozdělení květin, můžete kytice samozřejmě vybírat i dle specifických kritérií. Květiny podle druhu jsou rozděleny takto:

  • kytice růží,
  • eustomy,
  • gerbery,
  • kytice tulipánů,
  • chryzantémy.

Fleurop Vyber Druhu Kvetin 3

Veškeré květinové zakázky jsou vázány z naprosto čerstvých, sezonních květin a dle požadavků zákazníka. Při výběru originální a neotřelé kytice můžete nechat vazbu zcela na nápaditosti floristy. V případě velkých kytic a speciálních požadavků je vhodné vždy předem kontaktovat zákaznický servis, aby byl zajištěn dostatek vámi požadovaných květin, který bude k dispozici.

Výběr dle příležitosti (narozeniny, svatby, zásnuby, smuteční atd.)
Ano
Výběr dle barev
Ano
Výběr dle druhu (růže, gerbery, tulipány atd.)
Ano
Výběr dle ceny
Kytice jsou řazené do cenových kategorií, kde je možné vybrat přímo podle cenového rozmezí.
Ano

Platební podmínky
Celkové skóre 2.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
  • Poplatek za dobírku
2.5/10

Platba za provedenou objednávku musí být vždy uhrazena předem, ovšem na výběr máte z několika platebních metod – platba kartou online, bankovní převod, platba pomocí Go Pay nebo platba skrze Pay Pal.

Fleurop Platebni Podmnky

Pohodlná a bezpečná platba kartou online může proběhnout z vaší debetní či kreditní karty. Přijímány jsou karty VISA, VISA Electron, Mastercard a Maestro. Při platbě kartou je třeba zadat autorizační kód, který se nachází na zadní straně karty. Platby se nemusíte nijak obávat, jelikož údaje o své platební kartě zadáváte vždy v zabezpečeném bankovním rozhraní.

Platba bankovním převodem je možná dvěma způsoby. Buď si vyberete platbu online bankovním převodem a budete přesměrováni do internetového bankovnictví vaší banky, kde úhradu provedete, a nebo provede klasický bankovní převod po zaslání platebních údajů na vaši emailovou adresu.

Platba pomocí Go Pay umožňuje zákazníkovi zvolit k platbě jakoukoliv platební metodu dostupnou v České republice pro online platby. Platit můžete jak v korunách, tak i v dalších měnách.

Platbou prostřednictvím Pay Pal, uhradíte kytici snadno a rychle. Navíc bez jakýkoli poplatků, a nemusíte nikam uvádět svoje bankovní údaje ani údaje o kreditní kartě.

Dobírka
Ne
Platební karta
Ano
Hotově (při osobním odběru)
Ne
Poplatek za dobírku
Ne
Velký výběr čerstvých květin. Doručení po ČR a do více než 150 zemí světa

Podpora
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
8/10

Pokud jste nenašli odpověď na svoji otázku v Nejčastějších dotazech, neváhejte kontaktovat zákaznickou linku. To můžete udělat prostřednictvím emailu na eshop@fleurop.cz nebo telefonicky na zákaznické lince +420 792 487 101, a to v pracovní dny mezi 8:30 a 17:00 hodin nebo v sobotu mezi 9:00 a 11:00.

Odpověď  na emailový dotaz jsme obdrželi velice rychle a odpovědi byly dostatečně obsáhlé a uspokojivé.

Kontaktní e-mail
Ano
Online chat
Ne
Telefon
Ano
Odpověď do 24 hodin
Ano
Kolik otázek zodpověděli
Počet položených otázek/počet odpovědí.
5/5
Celkové hodnocení
dostačující
Doporučujeme Doporučujeme

Nevybrali jste si u Fleurop? Pojďte si vybrat kytici jinam. Začněte v našem srovnání nejlepších rozvozů květin.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!