Květiny Online Recenze Květiny Online Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

17. 5. 2022

Stručně/vhodné pro

Květiny online otevřely svou první pobočku v roce 2003 a jako první se vrhli i do rozvozu květin. V současné době spolupracují s více než 300 spolehlivými kolegy, kteří doručují čerstvé květiny po celé České republice. Jejich hlavním mottem je předávání kousku štěstí a radosti s doručením pugétu květin.

Celkové skóre 6.2/10 se skládá z hodnocení všech 17 parametrů:
  • Expresní doručení do pár hodin
  • Doručení po celé ČR (většinou do druhého dne)
  • Doprava zdarma (při splnění podmínek)
  • Výběr dle příležitosti (narozeniny, svatby, zásnuby, smuteční atd.)
  • Výběr dle barev
  • Výběr dle druhu (růže, gerbery, tulipány atd.)
  • Výběr dle ceny
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
  • Poplatek za dobírku
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
Hodnocení redakce
hodnoceno 17 parametrů
6.2/10
Celkové skóre 6.7/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Expresní doručení do pár hodin
  • Doručení po celé ČR (většinou do druhého dne)
  • Doprava zdarma (při splnění podmínek)
6.7/10
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Výběr dle příležitosti (narozeniny, svatby, zásnuby, smuteční atd.)
  • Výběr dle barev
  • Výběr dle druhu (růže, gerbery, tulipány atd.)
  • Výběr dle ceny
7.5/10
Celkové skóre 2.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
  • Poplatek za dobírku
2.5/10
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
8/10

Výhody

  • Velký výběr nejen čerstvých květin, ale také netradičních ovocných a čokoládových květin a dalšího luxusního zboží
  • Garance čerstvosti květin
  • Doručení po celé České republice v den objednávky, doručení po Praze do 2 hodin od objednávky

Nevýhody

  • Nabízí možnost pouze platby předem platební kartou nebo bankovním převodem

Doručení po celé České republice v den objednávky, doručení po Praze do 2 hodin od objednávky

Důležité parametry
Celkové skóre 6.7/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Expresní doručení do pár hodin
  • Doručení po celé ČR (většinou do druhého dne)
  • Doprava zdarma (při splnění podmínek)
6.7/10

Společnost Květiny online se stará o veškeré nabízené květiny s maximální pečlivostí. Květiny jsou denně vybírány u pěstitelů a skladovány při  6 °C, aby se k vám dostaly co nejčerstvější a nejkrásnější. Květiny online doručují vázané kytice po celé České republice, navíc internetové květinářství v Praze funguje nonstop. Rozvoz květin je tedy možné objednat kdykoli a kdekoli. Stačí vám k tomu pouze připojení k internetu a platební karta. Je to rychlé a snadné. Kytice může být již za pár hodin doručena obdarovanému a rozzářit jeho den.

Kvetinyonline Uvod

Online květinářství funguje v těchto velkých městech: Praha, Brno, České Budějovice, Frýdek-Místek, Havířov, Hradec Králové, Jihlava, Karviná, Kladno, Liberec, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Plzeň, Ústí nad Labem a Zlín.

Rozvoz květin Praha

Kvetinyonline Rozvoz Po Praze

Kytice jsou doručovány bez obtíží i do několika hodin od objednávky. Za tuto službu je účtováno 99 Kč v pracovní dny a 250 Kč o víkendech nebo státních svátcích. Rozvážka květin probíhá vždy v tříhodinových pásmech, a to každý den od 8:00 do 20:00 hodin. V případě jakéhokoliv problému vás pracovníci květinářství ihned kontaktují, aby jej mohli co nejrychleji a nejefektivněji vyřešit.

Anonymní doručení

Kvetinyonline Anonymni Doruceni Kvetin

V případě, že si přejte doručit květinu jako překvapení, Květiny online doručí kytici anonymně a neprozradí, kdo je jejím odesílatelem. Obdarovaný se dozví pouze to, co si sami budete přát uvést na kartičku s textem, která je ke květině přiložena. Přání je ke každé kytici přiloženo bez poplatku.

Jak objednat květiny

Objednání květin online je velice snadné. Stačí si na webu vybrat kytici a vložit ji do košíku, vyplnit objednávku a potvrdit koupi. Zaplatit můžete platební kartou, bankovním převodem, hotově v MONETA Money Bank nebo na provozovně.

Kvetinyonline Jak Objednat Kytici

K doručení květiny jsou zásadní některé vámi uvedené údaje – datum, čas doručení, jméno obdarovaného a adresu, kam má být květina doručena společně s telefonním kontaktem. Tyto informace jsou podstatné pro bezproblémové doručení kytice. Pokud si přejete zaslat květiny někomu do zaměstnání, je třeba uvést také název firmy. Samozřejmostí je připojení vlastního textu na kartičku s přáním, která je ke každé kytici přiložena zdarma.

Expresní doručení do pár hodin
Ano (Po Praze do 2 hodin)
Doručení po celé ČR (většinou do druhého dne)
Ano
Doprava zdarma (při splnění podmínek)
Ne
Doporučujeme Doporučujeme

Nevybrali jste si? Chcete mít více možností? Podívejte se na naše srovnání rozvozců květin.

Druhy kytic
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Výběr dle příležitosti (narozeniny, svatby, zásnuby, smuteční atd.)
  • Výběr dle barev
  • Výběr dle druhu (růže, gerbery, tulipány atd.)
  • Výběr dle ceny
7.5/10

Nabídka druhů kytic je opravdu rozsáhlá. Vybírat můžete dle druhu:

  • růže,
  • gerbery,
  • lilie,
  • chryzantémy.

Květiny dle příležitosti můžete zakoupit v těchto kategoriích:

Kvetinyonline Druhy Kvetin

  • Valentýn,
  • poděkování,
  • pro radost,
  • slavnostní,
  • pro zamilované,
  • pro muže,
  • pro maminku,
  • smuteční,
  • k narozeninám,
  • k svátku.

Navíc můžete nechat ke kytici přidat krabičku Raffaella nebo láhve Bohemia sektu.

Pokud se rozhodnete vybírat kytice dle ceny, máte na výběr z 3 cenových kategorií:

Kvetinyonline Vyber Kytice Dle Ceny

  • kytice do 1 000 Kč (symbolické květiny),
  • kytice od 1 000 Kč do 1 500 Kč (větší pugét),
  • kytice nad 1 500 Kč (slavnostní kytice).

Květinářství nabízí také možnost sestavení kytice na míru. Stačí si vybrat druh květiny, zadat požadovaný počet jednotlivých rostlin a floristé vám sestaví pugét přesně dle zadaných požadavků.

Výběr dle příležitosti (narozeniny, svatby, zásnuby, smuteční atd.)
Ano
Výběr dle barev
Ne
Výběr dle druhu (růže, gerbery, tulipány atd.)
Ano
Výběr dle ceny
Kytice jsou řazené do cenových kategorií, kde je možné vybrat přímo podle cenového rozmezí.
Ano

Platební podmínky
Celkové skóre 2.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
  • Poplatek za dobírku
2.5/10

Objednávku květin je možné uhradit platebními kartami VISA Electron, VISA, Maestro i MasterCard. Při samotné platbě je využívání vždy 3D-Secure řešení umožňující bezpečné platby kartou na internetu.

Při vlastní platbě zadáváte údaje z karty přímo bance, případně specializované firmě zřízené bankou a nikdo jiný tak nemá k vašim údajům přístup.

Při objednávce květin je také možné je uhradit bankovním převodem, případně hotovostním vkladem v bance Moneta Money Bank. Platba na provozovně je pak možná v květinářství na Praze 6.

Dobírka
Ne
Platební karta
Ano
Hotově (při osobním odběru)
Ne
Poplatek za dobírku
Ne
Doručení po celé České republice v den objednávky, doručení po Praze do 2 hodin od objednávky

Podpora
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
8/10

Pokud jste nenašli na webu odpověď na svoji otázku nebo potřebujete vyřešit individuální požadavky, neváhejte kontaktovat zákaznickou linku. To můžete udělat prostřednictvím emailu na kvetiny@kvetinyonline.cz nebo telefonicky na zákaznické lince +420 602 686 696. Rozhodně nejlepší volbou a nejrychlejším způsobem, jak získat potřebné informace je telefonní rozhovor. Ale i na nás dotaz prostřednictvím emailu jsme dostali odpověď velice rychle.

Kontaktní e-mail
Ano
Online chat
Ne
Telefon
Ano
Odpověď do 24 hodin
Ano
Kolik otázek zodpověděli
Počet položených otázek/počet odpovědí.
5/5
Celkové hodnocení
dostačující

Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!