Zdravé Stravování Recenze Zdravé Stravování Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

16. 6. 2022

Stručně/vhodné pro

Krabičková dieta Zdravé stravování nabízí svým zákazníkům vedle krabičkové diety také programy zdravého stravování pro každodenní hodnotnou stravu i aktivní život. Každý vám bude dovezeno 5 porcí čerstvého jídla pro zdravý a vyvážený jídelníček a zjistíte, že zdravé stravování může být nejen chutné, ale také syté. Jídelníčky jsou sestavovány nutriční specialistkou z kvalitních surovin.

Celkové skóre 7.7/10 se skládá z hodnocení všech 27 parametrů:
  • Praha
  • Čechy
  • Morava
  • Osobní odběr
  • Kurýr
  • Cena
  • Platba kartou
  • Stravenky
  • Hotovost
  • LowCarb
  • Whole-30
  • Vegetarián
  • Fit jídelníček
  • Vegan
  • Bezlepková dieta
  • Snídaně
  • Svačina 1
  • Oběd
  • Svačina 2
  • Večeře
  • Výživová poradkyně
  • Live chat
  • E-mail/Kontaktní formulář
  • Telefon
  • Otázky
  • Odpověď do 24 hodin
  • Hodnocení přístupu podpory
Hodnocení redakce
hodnoceno 27 parametrů
7.7/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Praha
  • Čechy
  • Morava
  • Osobní odběr
  • Kurýr
10/10
Celkové skóre 3.3/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Cena
  • Platba kartou
  • Stravenky
  • Hotovost
3.3/10
Celkové skóre 5/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • LowCarb
  • Whole-30
  • Vegetarián
  • Fit jídelníček
  • Vegan
  • Bezlepková dieta
5/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Snídaně
  • Svačina 1
  • Oběd
  • Svačina 2
  • Večeře
10/10
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Výživová poradkyně
  • Live chat
  • E-mail/Kontaktní formulář
  • Telefon
  • Otázky
  • Odpověď do 24 hodin
  • Hodnocení přístupu podpory
8.3/10

Výhody

  • Krabičková dieta připravovaná vlastním výživovým specialistou
  • Vysoká kvalita přípravy a hygieny
  • Možnost výběru ze 14 stravovacích programů

Nevýhody

  • Při objednávce na méně než měsíc jsou jídelníčky s příplatky
  • Jídla obdržíte pouze v pracovní dny, o víkendu se musíte zařídit sami a jídlo si připravit

Strava je připravována vždy den předem z bio produktů, kdy je použitá zelenina a ovoce přímo od pěstitelů, je-li to možné. Výroba pokrmů prochází přísnou kontrolou a řídí se systémem HACCP a aby si jídlo uchovalo nutriční hodnotu, jsou při přípravě používány vždy šetrné technologické postupy a moderní gastronomické vybavení jako konvektomaty. Bylinky se používají čerstvé, případně mražené a sůl se přidává pouze minimálně. Po uvaření se jídlo šokově zchladí na teplotu 2°C a zabalí se do zatavených plastových krabiček.

Zdravestravovani Predstaveni Diety

Objednaný balíček jídla je dle zvoleného programu zákazníkovi doručen na smluvenou adresu, přičemž jsou jídla celou dobu převozu uchovávána v chladu. Krabičky s jídlem jsou vhodné k ohřevu v mikrovlnné troubě.

Pokud si přejete shodit nadbytečná kila nebo prostě jen chcete jíst zdravě a chutně a nevíte, jak na to, je krabičková dieta tou správnou cestou. Naučíte se jíst přiměřenou energetickou hodnotu vhodně rozloženou do celého dne a vytvoříte si tak správné stravovací návyky. Zlepšíte svůj fyzický i psychický stav a ušetříte nejen čas, ale také peníze.

Před vlastním objednáním krabičkové diety je vhodné si předem rozmyslet a naplánovat časy, kdy budete krabičky jíst. Mělo by to být každý den ve stejnou dobu s tříhodinovými rozestupy mezi jídly a posledním jídlem 3 hodiny před spaním. K dovezeným krabičkám je možné konzumovat až 400g čerstvé zeleniny denně. Ovoce je vhodné, pokud cítíte únavu nebo máte nepřekonatelnou chuť na ovoce.

Důležitou součástí je rovněž dodržovat pravidelný pitný režim, nejlépe v podobě neperlivé vody. Káva je povolena, ale je třeba následně zvýšit příjem tekutin. Alkohol je zakázaný, jelikož je velmi kalorický. A přestože zdravá strava a pitný režim je základ, určitě je třeba přidat také nějakou sportovní aktivitu, která vás bude bavit.

Rozvoz
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Praha
  • Čechy
  • Morava
  • Osobní odběr
  • Kurýr
10/10

Krabičkovou dietu od Zdravého stravování rozvážejí 5x týdně v době mezi 6 a 23. hodinou tak, abyste ho na druhý den měli vždy čerstvé. Operátorka zákaznické linky se vám ozve a nabídce časové okno, kdy je jídlo ve vašem bydlišti doručováno. Čas doručení v konkrétní den si pak můžete ověřit přímo u řidiče. Ranní rozvoz je dostupný pouze v některých lokalitách a to v době mezi 6 a 11. hodinou. Odpolední, respektive večerní rozvoz pak probíhá od 14 do 23 hodin.

Zdravestravovani Doruceni Jidla

Pokud vám nabízené časové okno nevyhovuje, je možné si domluvit tzv. pověšení na kliku. Tedy doručen bez osobního předání v případě, že zrovna nebudete doma. V tomto případě ovšem Zdravé stravování nenese odpovědnost za případnou ztrátu nebo poničení zásilky. Cena za rozvoz je zahrnuta v ceně jídel.

Seznam míst rozvozu je poměrně široký a obsahuje města ze všech částí České republiky. Seznam najdete přímo na stránkách Zdravého stravování. V některých městech fungují také odběrná místa. Ta jsou zřízena u smluvních partnerů v Brně, Kyjově a Praze.

Zdravestravovani Mista Rozvozu Krabicek

Praha
Ano
Čechy
celá ČR
Morava
Ne
Osobní odběr
Ano
Kurýr
Ano

Finance
Celkové skóre 3.3/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Cena
  • Platba kartou
  • Stravenky
  • Hotovost
3.3/10

Ceník Zdravého stravování je velice rozsáhlý a je vždy třeba si vyhledat jeden ze 14 nabízených programů. Všechny uvedené ceny jsou včetně dopravy. Ta je zákazníkovi poskytnuta zdarma v rámci zvoleného balíčku.

Zdravestravovani Cenik

Ceny se odvíjí jednak od zvolené kombinace a také dle nastaveného denního příjmu kJ. Můžete si vybrat v rozmezí 5 000 kJ až 10 000 kJ a také se rozhodnout, zda budete odebírat celodenní menu, dopolední menu, odpolední menu, či jednotlivé chody v různých kombinacích. Uvedené ceny jsou vždy platné pro objednávky na 1 měsíc (tedy 20 pracovních dní a více).

Jelikož je Zdravé stravování flexibilní službou, můžete si připlatit i za objednávku na méně než 20 dní, polévku k menu, dezert, svačinku navíc, zpětný odběr plastových krabiček k recyklaci či odebírání jídel v krabičkách v papírové tašce místo tašce z ekologicky rozložitelného plastu.

Zdravestravovani Cenik Pro Mamy

Samozřejmostí jsou pak také slevy pro věrné klienty či slevy při dodání více balíčků na stejnou adresu. Platba je možná pouze bezhotovostně, a to buď bankovním převodem, nebo přes platební bránu.

Objednávky je samozřejmě možné změnit nebo i zrušit. To je však potřeba provést nejpozději 3 pracovní dny před dnem dodání. Odhlášené dny se vám přesunou na konec objednávky nebo jiné dny dle individuální domluvy. Existuje také možnost rušené dny bezplatně převést do kreditu a vyčerpat později. Platnost kreditů je 1 rok.

Cena
od 414 Kč (za 5 jídel denně)
Platba kartou
Ano
Stravenky
Ne
Hotovost
Ne

Typy jídelníčků
Celkové skóre 5/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • LowCarb
  • Whole-30
  • Vegetarián
  • Fit jídelníček
  • Vegan
  • Bezlepková dieta
5/10

Zdravestravovani Dietni Programy

Klienti, kteří se rozhodnou stravovat se Zdravým stravováním si mohou vybrat rovnou ze 14 stravovacích programů:

  • pro zdraví,
  • bez masa,
  • pro mámy,
  • protein +,
  • fit +,
  • rodina +,
  • salát +,
  • lakto -,
  • detox pro,
  • pro zdraví +,
  • vegan +,
  • kombi week,
  • flexi in

Program PRO ZDRAVÍ je určen pro každého, kdo se chce zdravě stravovat nebo potřebuje shodit přebytečná kila bez zbytečného hladovění. Jídelníček obsahuje tuzemské i světové recepty a mezi hlavní suroviny patří libové maso, uzeniny s vysokým obsahem masa, sýry s nižším obsahem tuku a také exotické produkty.

Program BEZ MASA je vhodný pro vegetariány a jídelníček je sestavený tak, aby maso bylo plnohodnotně nahrazeno rostlinnými bílkovinami. Ochutnáte jídle nejen z tofu a sóji, ale také můžete ochutnat quinou, pastinák, lilky a další obiloviny a zeleninu. Na přání je možné do jídelníčku zařadit také ryby.

Zdravestravovani Dieta Bez Masa

Program PRO MÁMY je speciálně sestaven pro kojící maminky. Z jídelníčku jsou vynechány všechny nevhodné potraviny v prvních 4 měsících věku miminka s ohledem na nežádoucí alergické reakce a bolení bříška miminek.

Program PROTEIN+ je určen pro lidi, kteří pravidelně posilují a chtějí podpořit růst svalů. Správná výživa a regenerace je podstatná pro růst svalové hmoty. Tento program je vhodný tedy pro sportovce provozující kulturistiku, bodybuilding, vzpírání nebo například TRX.

Zdravestravovani Program Protein

Program FIT+ je druhým sportovním programem, který je ovšem vhodný pro aerobní trénink. Doporučený je pro lidi, které běhají, jezdí na kole, plavou nebo chodí na skupinová cvičení jako jumping, spinning nebo piloxing.

Program RODINA+ reflektuje požadavky a potřeby i vícečlenných rodin, které například pracují z domova, nemohou vycházet ven nebo jsou například v karanténě. Zdravé stravování vám doveze lahodné menu složené ze snídaně, oběda a večeře, a to dle vašeho výběru pro jednočlennou až čtyřčlennou rodinu. Navíc je možné si doobjednat různá smoothie, polévky či dezerty.

Zdravestravovani Program Rodina

Program SALÁT+ je nabídkou obědových salátů pro lidi preferující lehčí jídla se zajímavými dresinky. Vybírat můžete z 2 variant. První varianta je listový salát nebo jiná zelenina doplněný o bílkoviny (maso, sýr, šmakoun) a oříšky nebo semínky. Druhá varianta je vydatnější a obsahuje těstoviny, luštěniny či celozrnné obilniny.

Program LAKTO- obsahuje jídla se sníženým obsahem laktózy. Je vhodný pro zákazníky s intolerancí na laktózu a ty, kteří se vyhýbají určitým druhům mléčných výrobků. Není ovšem vhodný pro lidi trpící alergií na mléčnou bílkovinu.

Program DETOX PRO je vhodný pro zákazníky, kteří chtějí odlehčit jídelníček. Program obsahuje hlavně čerstvé ovoce a zeleninu, ořechy, semínka či luštěniny.

Program PRO ZDRAVÍ+ je rozšířenou verzí programu PRO ZDRAVÍ s více zeleniny a ovocem. Větší nálož vitamínu a vlákniny obohatí vaši stravu.

Program VEGAN+ je velice specifický a zcela odlišný jídelníček. Neobsahuje ani maso, mléčné produkty, ale ani med, želatinu a sádlo. Veškeré suroviny jsou tedy rostlinného původu.

Program KOMBI WEEK je vhodný pro lidi, kteří v jídle rádi experimentují. Tento jídelníček je totiž tak trochu testovací, ochutnáte totiž jídla napříč dietními programy a můžete si tak udělat představu o nabídce programů.

Program FLEXI IN je postavený na hojném množství ovoce a zeleniny, jídle z luštěnina obilnin doplněný masitými pokrmy. Suroviny jsou primárně odebírány z českých eko chovů a farem. Při objednávce celodenního menu, dostanete navíc každý den čerstvé ovoce nad míru jídelníčku.

LowCarb
Připravená jídlo splňují požadavky Low Carb stravování.
Ne
Whole-30
Připravená jídlo korespondují s filozofií Whole-30.
Ne
Vegetarián
Jídla jsou vhodná pro vegetariány.
Ano
Fit jídelníček
Připravená jídla jsou vhodná pro aktivní lidi.
Ano
Vegan
Jídla jsou vhodná i pro vegany.
Ano
Bezlepková dieta
Připravená jídla mohou konzumovat také lidé s bezlepkovou dietou.
Ne

Jídla
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Snídaně
  • Svačina 1
  • Oběd
  • Svačina 2
  • Večeře
10/10

Zdravé stravování nabízí balíčky obsahující různé počty jídel. Základem je program obsahující snídani, dopolední svačinu, oběd, odpolední svačinu a večeři. Je také možné objednat celodenní menu bez večeře nebo jen dopolední či odpolední menu. Pokud nejste fanoušky svačinek, vyberte kombinace snídaně + oběd + večeře nebo pouze oběd + večeře či snídaně + oběd. Je možné objednat rovněž pouze jednotlivé jídlo v podobě snídaně, oběda nebo večeře.

Zdravestravovani Vyhody

Jídelníček je vždy možné upravit dle individuálních požadavků. Je však třeba počítat s tím, že to někdy může být na úkor pestrosti jídelníčku. Z jídelníčku je možné vyřadit některé druhy masa, ryby nebo mořské plody, 2 druhy zeleniny, 1 druh přílohy, 2 druhy ovoce, plošně všechny ořechy, mléčné výrobky.

Snídaně
Ano
Svačina 1
Ano
Oběd
Ano
Svačina 2
Ano
Večeře
Ano

Podpora
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Výživová poradkyně
  • Live chat
  • E-mail/Kontaktní formulář
  • Telefon
  • Otázky
  • Odpověď do 24 hodin
  • Hodnocení přístupu podpory
8.3/10

Zdravé stravování sice nenabízí online chat, ale má rozsáhlé zpracované otázky a odpovědi na nejčastější dotazy. Pokud i přesto nenaleznete potřebné informace, můžete se obrátit na email info@zdravestravovani.cz.

Výživová poradkyně
Možnost sjednat si konzultaci s výživovou poradkyní.
Ano
Live chat
Ano (na Facebooku)
E-mail/Kontaktní formulář
Ano
Telefon
Ano
Otázky
Počet zodpovězených otázek položených zákaznické lince.
5/5
Odpověď do 24 hodin
Odpověď na položené otázky byla doručena do 24 hodin.
Ano
Hodnocení přístupu podpory
Perfektní
Doporučujeme Doporučujeme

Není tato krabičková dieta od Zdravé Stravování to, co byste si představovali? Pojďte si vybrat jiný program do našeho srovnání krabičkových diet.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!