Vitalbox Recenze Vitalbox Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

16. 6. 2022

Stručně/vhodné pro

Krabičková dieta Vitalbox je určena právě těm klientům, kteří nemají dostatek času na přípravu jídla a jsou velmi vytížení. Získají od Vitalboxu celodenní jídelní sety, které jim budou doručeny vždy čerstvé a pomohou jim dosáhnout stanovených cílů.

Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení všech 27 parametrů:
  • Praha
  • Čechy
  • Morava
  • Osobní odběr
  • Kurýr
  • Cena
  • Platba kartou
  • Stravenky
  • Hotovost
  • LowCarb
  • Whole-30
  • Vegetarián
  • Fit jídelníček
  • Vegan
  • Bezlepková dieta
  • Snídaně
  • Svačina 1
  • Oběd
  • Svačina 2
  • Večeře
  • Výživová poradkyně
  • Live chat
  • E-mail/Kontaktní formulář
  • Telefon
  • Otázky
  • Odpověď do 24 hodin
  • Hodnocení přístupu podpory
Hodnocení redakce
hodnoceno 27 parametrů
7/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Praha
  • Čechy
  • Morava
  • Osobní odběr
  • Kurýr
10/10
Celkové skóre 3.3/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Cena
  • Platba kartou
  • Stravenky
  • Hotovost
3.3/10
Celkové skóre 3.3/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • LowCarb
  • Whole-30
  • Vegetarián
  • Fit jídelníček
  • Vegan
  • Bezlepková dieta
3.3/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Snídaně
  • Svačina 1
  • Oběd
  • Svačina 2
  • Večeře
10/10
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Výživová poradkyně
  • Live chat
  • E-mail/Kontaktní formulář
  • Telefon
  • Otázky
  • Odpověď do 24 hodin
  • Hodnocení přístupu podpory
8.3/10

Výhody

  • Krabičková dieta připravovaná výživovým specialistou
  • Efektivní stravování
  • Velice individuální přístup ke klientům

Nevýhody

  • Nabídka služeb pouze pro vybraná města
  • Nelze platit stravenkami ani hotově při převzetí

Vitalbox je společnost působící na českém trhu od roku 2014, která staví na výborné chuti jídla připravovaném klientům na míru dle jejich přání a cílů. Majitelé jsou osobní fitness trenéři s dlouholetou praxí, kteří poskytují odborné poradenství v oblasti zdravé výživy. Díky tomu mají skvělý návod, jak krok za krokem dosahovat svých cílů a díky stravovacím programům vám ušetří mnoho času nejen v obchodě, ale také v kuchyni. Stačí si nechat nastavit vhodný program dle individuálních cílů, dodržovat ho a začít sledovat změny na vašem těle.

Vitalbox Predstaveni

Vitalbox přistupuje ke každému klientovi individuálně a díky speciálnímu dotazníku, který vyplňuje před zahájením spolupráce, je mu nastaven režim šitý na míru. Bude mu vybrán vhodný program, nastavena gramáž jednotlivých porcí a jídlo bude připraveno profesionály ve špičkově vybavené kuchyni. Navíc je vše v průběhu programu s klientem konzultováno a v případě potřeby následně upravováno.

Vitalbox Cile Diety A Stravovani

Smyslem krabičkového stravování Vitalbox je ukázat lidem, jak se správně stravovat, pracovat na sobě a tuto cestu si co nejvíce užít. Hlavním cílem je si osvojit nové návyky prospívající tělu i duši. Zákazníci mohou vybírat z široké nabídky hubnoucích programů, udržovacích programů, nabíracích programů, sacharidových vln, mama programu, PREMIUM programu a FIT jídla. Pro každého se najde to pravé.

Rozvoz
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Praha
  • Čechy
  • Morava
  • Osobní odběr
  • Kurýr
10/10

Vitalbox nabízí rozvozy nejen po celé Praze a Středočeském kraji (Mladá Boleslav, Beroun a Rudná u Prahy), ale také v dalších městech – Brno, Pardubice, Hradec Králové, Liberec, Jihlava, Velké Meziříčí, Litomyšl, Vysoké Mýto a Poděbrady.

Vitalbox Rozvozy

Kurýr vám doveze krabičky vždy den předem na odběrné místo nebo na doručovací adresu. Rozvozy probíhají ve dnech neděle až pátek. To tedy znamená, že v pátek obdržíte krabičky na celý víkend.

Využít můžete také odběrná místa. Tam jsou krabičky zaváženy nejpozději v 17:00 a vy si je můžete vyzvednout i ráno v den konzumace. Záleží ovšem na otevírací době konkrétního odběrného místa.

Čas doručení na soukromou adresu je vždy závislý na aktuální trase kurýra a dopravním provozu, zpravidla to však bývá mezi 10:00 a 17:00. V případě, že nebude možné klienta zastihnout a krabičky předat, budou doručeny na nejbližší odběrné místo a klient bude o tomto informován SMS zprávou.

Podmínky pro doručení v uvedených lokalitách se mohou mírně lišit, a tak je třeba si vše předem ověřit.

Praha
Ano
Čechy
celá ČR
Morava
Ano
Osobní odběr
Ano
Kurýr
Ano

Finance
Celkové skóre 3.3/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Cena
  • Platba kartou
  • Stravenky
  • Hotovost
3.3/10

Ceník  Diety v krabičce je rozdělen podle toho, zda hubne žena nebo muž a je odstupňován podle délky programu. Samozřejmě platí, že čím delší období programu si zvolíte, tím méně za den zaplatíte. Vybrat si můžete z časových možností – 1 den, 1 až 3 týdny, 4 týdny nebo 8 týdnů.

Vitalbox Cenik

Hubnoucí program na 8 týdnů stojí 390 Kč denně pro ženy a 420 Kč denně pro muže. Udržovací program vyjde 410 Kč denně pro ženy a 450 Kč denně pro muže. Sacharidové vlny stojí 390 Kč denně pro ženy a 420 Kč denně pro muže. Program pro těhotné a kojící ženy stojí 410 Kč a PREMIUM program stojí 825 Kč denně, ať zvolíte jakoukoliv délku programu.

Vitalbox nabízí také 2 programy nabírání svalové hmoty. Jeden program klasicky s 5 jídly, druhý se 6 jídly denně. Cena 8 týdenního programu vychází na 455  Kč pro ženu a 495 Kč pro muže.

Vitalbox Nabiraci Programy

K základním programům je možné si připlatit za vegetariánský program (25 Kč), za jedno hlavní jídlo vegetariánské (20 Kč) nebo bezlaktózový program (50 Kč). Je možné si také objednat samostatné chody – snídaně, svačina (60 Kč u ženy, 70 Kč u muže) nebo oběd, večeře (120 Kč u ženy, 135 Kč u muže).

Pokud je pro vás důležitá ekologie, máte možnost zvolit EKO balení za příplatek.

Cena
od 440 Kč (za 5 jídel denně)
Platba kartou
Ano
Stravenky
Ne
Hotovost
Ne

Typy jídelníčků
Celkové skóre 3.3/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • LowCarb
  • Whole-30
  • Vegetarián
  • Fit jídelníček
  • Vegan
  • Bezlepková dieta
3.3/10

Klienti, kteří se rozhodnou stravovat s Dietou v krabičce si mohou vybrat rovnou z několika stravovacích programů. Jednotlivé programy jsou popsány níže.

Vitalbox Hubnouci Program Pro Zeny

Hubnoucí program pro ženy nabízí vyváženou, pestrou a chutnou stravu pro zdravé hubnutí s porcemi navrženými individuálně dle informací od klienta. Výživové hodnoty se pohybují od 1340 do 1700 kcal.

Hubnoucí program pro muže nabízí rovněž vyváženou, pestrou a chutnou stravu pro zdravé hubnutí s porcemi navrženými individuálně dle informací od klienta o výšce, váze a věku. Výživové hodnoty se pohybují od 1675 do 2100 kcal.

Program Keep fit pro s výživovými hodnotami do 1700 do 1800 kcal pro ženy a výživovými hodnotami od 2 100 do 2 265 kcal pro muže je udržovací program, při němž efektivní a dlouhodobé udržování váhy je zajištěno pouze správným poměrem bílkovin, sacharidů a tuků. Součástí programu jsou průběžné úpravy výživových hodnot.

Vitalbox Keep Fit Program

Sacharidové vlny jsou založeny na různě velkém příjmu sacharidů během týdne. Základními surovinami jsou netučné maso, vajíčka, ovesné vločky, rýže, brambory, batáty, zelenina a omezené množství bobulovitého ovoce. Doporučuje se držet je nejvýše čtyři týdny.

Sportovní a nabírací programy jsou upravovány podle výšky, váhy, věku a fyzické aktivity každého klienta. Při velkém energetickém výdeji může sportovní program obsahovat 6. a 7. jídlo ve formě proteinového koktejlu. Navíc v rámci programu máte možnost průběžných konzultací s výživovým programem.

Vitalbox Premium Program

PREMIUM program je stravou pro nejnáročnější klienty, kterým je přiražen speciální kuchař a nabízí špičkovou kvalitu ve svém oboru. V jídelníčku naleznete prémiové potraviny jako čerstvé ovoce (mango, granátové jablko), čerstvou zeleninu (polníček, babyšpenát), avokádo, ořechy, čerstvé ryby a speciální nízkokalorická dochucovadla.

Mama program je určený všem maminkám, které plně nebo částečně kojí své potomky. Je specifický tím, že je v něm vyhýbáno potravinám, které mohou negativně ovlivnit zažívání miminka. Rozhodně se v jídelníčku nesetkáte s květákem, brokolicí, luštěninami, čerstvým pečivem, citrusy, jahodami nebo kiwi. Tabu je také syrové maso nebo příliš kořeněná jídla.

LowCarb
Připravená jídlo splňují požadavky Low Carb stravování.
Ne
Whole-30
Připravená jídlo korespondují s filozofií Whole-30.
Ne
Vegetarián
Jídla jsou vhodná pro vegetariány.
Ano
Fit jídelníček
Připravená jídla jsou vhodná pro aktivní lidi.
Ano
Vegan
Jídla jsou vhodná i pro vegany.
Ne
Bezlepková dieta
Připravená jídla mohou konzumovat také lidé s bezlepkovou dietou.
Ne

Způsob platby

Objednané jídlo můžete zaplatit buď platbou převodem na účet nebo online kartou. Platba předem je vyžadována zejména kvůli individualitě objednávek a jedinečnosti objednaného zboží.

Jídla
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Snídaně
  • Svačina 1
  • Oběd
  • Svačina 2
  • Večeře
10/10

Vitalbox Jidelnicek

Vitalbox Ukazka Jidel

Snídaně
Ano
Svačina 1
Ano
Oběd
Ano
Svačina 2
Ano
Večeře
Ano

Podpora
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Výživová poradkyně
  • Live chat
  • E-mail/Kontaktní formulář
  • Telefon
  • Otázky
  • Odpověď do 24 hodin
  • Hodnocení přístupu podpory
8.3/10

Pokud potřebujete poradit při výběru vhodného programu, můžete Vitalbox kontaktovat telefonicky, případně emailem. Na zákaznickou linku se dovoláte každý pracovní den od 9:00 do 16:00 hodin.

Zákaznický servis je zaměřený velice na zákazníka, takže se vám snaží opravdu poznat, aby vám mohli správně a vhodně poradit. My byli s komunikací velice spokojeni a dostali jsme odpovědi na všechny položené otázky.

Trošku nás mrzí, že nenabízí také možnost online chatu, což je velice praktické, když se můžete zeptat aktuálně na cokoliv vás zajímá, ale vzhledem k množství uvedených informací na webu, to není zas až tak potřeba. Prostě stačí zvednout telefon a zjistit, co by vás případně ještě zajímalo.

Výživová poradkyně
Možnost sjednat si konzultaci s výživovou poradkyní.
Ano
Live chat
Ne
E-mail/Kontaktní formulář
Ano
Telefon
Ano
Otázky
Počet zodpovězených otázek položených zákaznické lince.
5/5
Odpověď do 24 hodin
Odpověď na položené otázky byla doručena do 24 hodin.
Ano
Hodnocení přístupu podpory
Perfektní
Doporučujeme Doporučujeme

Není tato krabičková dieta od Vitalbox to, co byste si představovali? Pojďte si vybrat jiný program do našeho srovnání krabičkových diet.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!