Ježkovy Krabičky Recenze Ježkovy Krabičky Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

16. 6. 2022

Stručně/vhodné pro

Krabičková dieta Ježkovy krabičky vám pomůže zdravě zhubnout a naučit se správně jíst. Každý všední den obdržíte jídlo na celý den v praktické termotašce, přičemž si můžete vybrat, zda vám bude doručeno domů, do práce nebo na odběrné místo.

Celkové skóre 7.3/10 se skládá z hodnocení všech 27 parametrů:
  • Praha
  • Čechy
  • Morava
  • Osobní odběr
  • Kurýr
  • Cena
  • Platba kartou
  • Stravenky
  • Hotovost
  • LowCarb
  • Whole-30
  • Vegetarián
  • Fit jídelníček
  • Vegan
  • Bezlepková dieta
  • Snídaně
  • Svačina 1
  • Oběd
  • Svačina 2
  • Večeře
  • Výživová poradkyně
  • Live chat
  • E-mail/Kontaktní formulář
  • Telefon
  • Otázky
  • Odpověď do 24 hodin
  • Hodnocení přístupu podpory
Hodnocení redakce
hodnoceno 27 parametrů
7.3/10
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Praha
  • Čechy
  • Morava
  • Osobní odběr
  • Kurýr
8/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Cena
  • Platba kartou
  • Stravenky
  • Hotovost
10/10
Celkové skóre 1.7/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • LowCarb
  • Whole-30
  • Vegetarián
  • Fit jídelníček
  • Vegan
  • Bezlepková dieta
1.7/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Snídaně
  • Svačina 1
  • Oběd
  • Svačina 2
  • Večeře
10/10
Celkové skóre 6.6/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Výživová poradkyně
  • Live chat
  • E-mail/Kontaktní formulář
  • Telefon
  • Otázky
  • Odpověď do 24 hodin
  • Hodnocení přístupu podpory
6.6/10

Výhody

  • Krabičková dieta s 5 čerstvými jídly denně
  • Vyvážené a pravidelné stravování

Nevýhody

  • Nabídka služeb pouze pro vybraná města
  • Omezená nabídka stravovacích programů

Ježkovy krabičky je společnost působící na českém trhu pouze v 6 velkých městech – Praze, Pardubicích, Hradci Králové, Chrudimi, Poděbradech a Kolíně. Krabičková dieta je určena pro zákazníky, kteří chtějí jíst zdravě, zhubnout a nenabrat ztracená kila zpět. Je to zdravý životní styl. Při objednání krabiček získáte 5 čerstvých jídel denně, vyváženou pravidelnou stravu, nebudete muset vařit a nakupovat a jídlo vám bude dovezeno domů, do práce nebo na odběrné místo.

Jezkovy Krabicky Predstaveni

Při dovozu do práce je možné dovážet krabičky nejen vám, ale třeba i vašim kolegům. Navíc můžete ušetřit, protože za krabičky budete platit jen cenu bez dopravy. Při hromadných objednávkách do firmy vždy kontaktujte předem infolinku společnosti.

Při dovozu domů obdržíte krabičky den předem v podvečerních hodinách. Pro Pardubice, Hradec Králové a Chrudim si můžete zvolit i ranní dovoz. Poslední možností je doručení krabiček na vámi vybrané odběrné místo. Tímto způsobem ušetříte za dopravu.

Jezkovy Krabicky Vyhody

S krabičkovou dietou Ježkovy krabičky zhubnete zdravě 4 až 6 kg za měsíc. Krabičky jsou připravovány pro ženy s 5 000 až 6 000 kJ, pro muže s 7 000 až 8 000 kJ. Samozřejmě je možné zvolit i jiné varianty a to vždy ve variantách bez ryb i s rybami.

Rozvoz
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Praha
  • Čechy
  • Morava
  • Osobní odběr
  • Kurýr
8/10

Jezkovy Krabicky Rozvoz

Ježkovy krabičky nabízí rozvozy nejen v Praze, ale také v dalších velkých městech – Pardubicích, Hradci Králové, Chrudimi, Kolíně a Poděbradech. V jednotlivých městech se mohou podmínky rozvozu mírně lišit, je tedy třeba si vždy vše předem prověřit.

U pasterovaných jídel lze zvolit pouze variantu s dovozem domů.

Praha
Ano
Čechy
Praha, Pardubice, Hradec Králové, Chrudim, Poděbrady, Kolín
Morava
Ne
Osobní odběr
Ano
Kurýr
Ano

Finance
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Cena
  • Platba kartou
  • Stravenky
  • Hotovost
10/10

Ceník  Ježkových krabiček je rozdělen podle toho, zda hubne žena nebo muž. Celodenní set pro ženy vyjde na 350 Kč a pro muže pak na 380 Kč. Stejné ceny jsou i u celodenního setu pro vegetariány. Medium set obsahující přesnídávku, oběd a svačinu vyjde na 290 Kč.

Jezkovy Krabicky Cenik

Při objednání pouze hlavních jídel, tedy snídaně, oběda a večeře zaplatíte 310 Kč a pokud zvolíte jen snídani a večeři pak vás to vyjde na 240 Kč za den. Můžete také zvolit kombinaci snídaně, přesnídávka, svačina za 250 Kč nebo oběd s večeří za 260 Kč. Kalorické hodnoty neúplných setů odpovídají krabičkám pro muže.

Objednat si také můžete balíčky 5 ks pasterovaných jídel, které vás vyjdou na 480 Kč.

Cena
od 340 Kč (za 5 jídel denně)
Platba kartou
Ano
Stravenky
Ano
Hotovost
Ano

Typy jídelníčků
Celkové skóre 1.7/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • LowCarb
  • Whole-30
  • Vegetarián
  • Fit jídelníček
  • Vegan
  • Bezlepková dieta
1.7/10

Klienti, kteří se rozhodnou stravovat s Ježkovými krabičkami si mohou vybrat z několika stravovacích programů. Jednotlivé programy nejsou bohužel blíže specifikovány. V podstatě vybíráte jen z verzí pro ženu nebo muže a zda bude jídelníček obsahovat ryby či nikoliv. Další volbou je pak počet a kombinace jídel.

Na webových stránkách je vždy uveden jídelníček na celý následující týden včetně alergenů a výživových hodnot každého pokrmu. A to ve standardní i vegetariánské verzi.

LowCarb
Připravená jídlo splňují požadavky Low Carb stravování.
Ne
Whole-30
Připravená jídlo korespondují s filozofií Whole-30.
Ne
Vegetarián
Jídla jsou vhodná pro vegetariány.
Ano
Fit jídelníček
Připravená jídla jsou vhodná pro aktivní lidi.
Ne
Vegan
Jídla jsou vhodná i pro vegany.
Ne
Bezlepková dieta
Připravená jídla mohou konzumovat také lidé s bezlepkovou dietou.
Ne

Způsob platby

Objednané jídlo můžete zaplatit buď platbou převodem na účet nebo online kartou. Existuje i možnost zaplatit v hotovosti nebo stravenkami Sodexo. Při vyzvedávání na odběrném místě přijede řidič pro platbu hotovostí nebo stravenkami večer před odběrem krabiček k vám domů po předchozí domluvě. Při vyzvedávání v Pardubicích v NAPA TRUCKS je možné platit stravenkami nebo v hotovosti na místě.

Jídla
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Snídaně
  • Svačina 1
  • Oběd
  • Svačina 2
  • Večeře
10/10

Jezkovy Krabicky Jidelnicek

Snídaně
Ano
Svačina 1
Ano
Oběd
Ano
Svačina 2
Ano
Večeře
Ano

Podpora
Celkové skóre 6.6/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Výživová poradkyně
  • Live chat
  • E-mail/Kontaktní formulář
  • Telefon
  • Otázky
  • Odpověď do 24 hodin
  • Hodnocení přístupu podpory
6.6/10

Pokud potřebujete poradit při výběru vhodné krabičkové diety, můžete Ježkovy krabičky kontaktovat telefonicky, případně emailem. Na zákaznickou linku se dovoláte každý pracovní den od 8:00 do 16:00 hodin.

Ježkovy krabičky nenabízí možnost online chatu, ani nemají kategorii Nejčastějších dotazů na webu, což je trošku škoda. Ovšem při komunikaci nebyl žádný problém a dozvěděli jsme se všechny potřebné informace.

Výživová poradkyně
Možnost sjednat si konzultaci s výživovou poradkyní.
Ne
Live chat
Ne
E-mail/Kontaktní formulář
Ano
Telefon
Ano
Otázky
Počet zodpovězených otázek položených zákaznické lince.
5/5
Odpověď do 24 hodin
Odpověď na položené otázky byla doručena do 24 hodin.
Ano
Hodnocení přístupu podpory
Perfektní
Doporučujeme Doporučujeme

Není tato krabičková dieta od Ježkovy Krabičky to, co byste si představovali? Pojďte si vybrat jiný program do našeho srovnání krabičkových diet.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!