Trinity Bank Spořící účet Recenze Trinity Bank Spořící účet Recenze

Vydáno: 10. 2. 2023

Aktualizováno: 11. 4. 2024

Shrnutí recenze

Spořicí účet od Trinity Bank slouží klientům k uložení volných finančních prostředků s vidinou nadstandardních úrokových sazeb a zhodnocení vložených peněz. S účtem Výhoda+, v rámci aktuální marketingové akce Dobrý klient, může zákazník získat úročení úrokovou sazbou 6,08 % p. a.

Celkové skóre 7.8/10 se skládá z hodnocení všech 15 parametrů:
  • Úrok do 100 000 Kč
  • Úrok do 400 000 Kč
  • Úrok do 1 000 000 Kč
  • Peníze neustále k dispozici
  • Žádné poplatky
  • Kalkulačka úroků na stránkách
  • Možnost spořit nepravidelně
  • Online
  • Na pobočce
  • Po telefonu
  • On-line chat
  • Dotazy přes kontaktní formulář/e-mail
  • Dotazy po telefonu
  • Počet zodpovězených dotazů
  • Kvalita podpory
Hodnocení redakce
hodnoceno 15 parametrů
7.8/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 11x Přidat hodnocení
3.6/5
Celkové skóre 9.7/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Úrok do 100 000 Kč
  • Úrok do 400 000 Kč
  • Úrok do 1 000 000 Kč
9.7/10
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Peníze neustále k dispozici
  • Žádné poplatky
  • Kalkulačka úroků na stránkách
  • Možnost spořit nepravidelně
7.5/10
Celkové skóre 6.7/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Online
  • Na pobočce
  • Po telefonu
6.7/10
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • On-line chat
  • Dotazy přes kontaktní formulář/e-mail
  • Dotazy po telefonu
  • Počet zodpovězených dotazů
  • Kvalita podpory
7.5/10

Výhody

  • Vedení spořicího účtu zdarma
  • Bez limitů pravidelných, minimálních nebo maximálních vkladů
  • Peníze neustále k dispozici

Nevýhody

  • Pouze 3 kamenné pobočky

Úroky (k únor 2023)
Celkové skóre 9.7/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Úrok do 100 000 Kč
  • Úrok do 400 000 Kč
  • Úrok do 1 000 000 Kč
9.7/10

Spořicí účet Výhoda+ je ideálním nástrojem pro zhodnocení volných peněžních prostředků, které aktuálně nevyužíváte, ale chcete je mít současně neustále k dispozici. 

Trinity Sporici Ucty Uroky

Spořicí účet Výhoda+ je vhodným nástrojem pro zhodnocení veškerých vašich peněžních prostředků, které aktuálně nevyužíváte, ale současně je chcete mít neustále k dispozici. C Úrokové výnosy jsou na váš spořicí účet připisovány vždy poslední den v měsíci. Navíc se i tyto peněžní prostředky dále zhodnocují v dalších měsících. Samozřejmostí je zřízení a vedení spořicího účtu zdarma.

Úrok do 100 000 Kč
6,08 %
Úrok do 400 000 Kč
5,58 %
Úrok do 1 000 000 Kč
5,58 %

Důležité parametry
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Peníze neustále k dispozici
  • Žádné poplatky
  • Kalkulačka úroků na stránkách
  • Možnost spořit nepravidelně
7.5/10

Vklady na spořicím účtu jsou bez výpovědní doby vkladu. K založení spořicího účtu Výhoda+ není potřeba mít u banky sjednaný také běžný účet, nebo využívat jiné bankovní produkty, které Trinity Bank svým klientům nabízí. Veškeré poplatky jsou přehledně uvedeny v podrobném ceníku a nesetkáte se tak s žádnými skrytými poplatky, které by vás mohly nemile překvapit.

Trinity Bank Dobry Klient

O své vklady se nemusíte obávat, jsou pojištěny, a to až do výše 100 000 EUR.

Peníze neustále k dispozici
Ano
Žádné poplatky
Ano
Kalkulačka úroků na stránkách
Ne
Možnost spořit nepravidelně
Ano

Sjednání účtu
Celkové skóre 6.7/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Online
  • Na pobočce
  • Po telefonu
6.7/10

Spořicí účet Výhoda+, stejně tak jako marketingovou akci Dobrý klient, lze sjednat online prostřednictvím online žádosti. Uzavření smluvní dokumentace můžete dokončit plně online. Celý proces založení je velice jednoduchý, rychlý a uživatelsky přívětivý. Veškeré podklady obdržíte poté elektronicky a k samotnému založení vám postačí váš občanský průkaz.

Trinity Bank Sjednani Online

Pro tradičnější typ klientů je možné sjednání účtu přímo na pobočce, kde vám se založením spořicího účtu pomohou vyškolení bankéři. Stačí banku kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře, vybrat si preferovanou pobočku (Zlín, Praha, Brno, Ostrava) a pracovníci Trinity Bank vás budou co nejdříve kontaktovat.

Online
Ano
Na pobočce
Ano
Po telefonu
Ne

Podpora
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • On-line chat
  • Dotazy přes kontaktní formulář/e-mail
  • Dotazy po telefonu
  • Počet zodpovězených dotazů
  • Kvalita podpory
7.5/10

Využít můžete také kontaktní formulář, kde je potřeba vybrat preferovanou pobočku a důvod kontaktování podpory – dotaz/námět na zlepšení či reklamace (stížnost). Bohužel Trinity Bank nenabízí možnost online chatu, který je asi většině lidí nejmilejším způsobem pro komunikaci s bankou.

My vyzkoušeli podporu jednat na telefonu, jednak přes kontaktní formulář. Odpověď na odeslaný dotaz jsme obdrželi během několika hodin a informace byly vyčerpávající.

On-line chat
Ne
Dotazy přes kontaktní formulář/e-mail
Ano
Dotazy po telefonu
Ano
Počet zodpovězených dotazů
5/5
Kvalita podpory
Velmi dobrá
Doporučujeme Doporučujeme

Nezaujala vás Trinity Bank parametry na svém spořícím účtu? Možná byste rádi vyzkoušeli spoření u jiné banky. Pojďte si vybrat mezi nejlepší spořící účty na trhu. Všechny je najdete v našem přehledném srovnání.


Přispět svou zkušeností
diskuze
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!