ONEbit recenze

ONEbit hosting


Výhody
+ Webhosting si můžete po dobu 60 dnů nezávazně a bezplatně vyzkoušet.
+ Instalace opensource programů jako WordPress na jedno kliknutí


Nevýhody
– Oproti konkurenci má slabší PHP memory limit.

onebit-logo

Navštívit stránku →

Shrnutí:
ONEbit je dostačující hosting pro většinu webových projektů. Díky možnosti mít více aktivních domén si navíc můžete dovolit hostovat až čtyři různé weby na jednom hostingu bez navýšení ceny. Ačkoli jsou zde oproti konkurenci mírné nedostatky v parametrech, v praxi to nemá výrazný vliv. Jde o webhosting s velmi kvalitní podporou a s nevšední možností vyzkoušení hostingu po dobu 60 dnů zdarma.


Poměr cena/výkon – 7.2/10

Za cenu 1437 Kč obdržíte kvalitní a stabilní webhosting, který se díky skvělé podpoře umí dobře postarat o své zákazníky. Velkou výhodou oproti konkurenci je možnost si vyzkoušet jakýkoli tarif od ONEbit zdarma po dobu 60 dní, a to bez zadávání platebních údajů. Protože si na webu můžete rozjet až 4 aktivní domény, cena je ve finále poměrně nízká, pokud plánujete mít více webů.

Cena registrace domény cz151 Kč
Cena registrace domény com289 Kč
Počet domén 2. řádu4
Vyzkoušení zdarma60 dní

Důležité parametry hostingu – 7.2/10

S prostorem pro web 10GB můžete snadno hostovat několik webů a stále budete mít místa více než dost. I přestože je to dostatek, některé námi recenzované webhostingy nabízejí až 30GB prostoru, jedná se tedy o průměr. Hosting je na SSD discích. Parametrově je hosting dostačující pro většinu projektů.

Prosor pro web (GB)10GB
zdarma doména 3. řádu
Počet subdoménneomezeně
Počet email adresNeomezeně (4GB)
Počet My SQL databázeNeomezeně (1GB)
PHP Memory_llimit160MB
Max_execution time60 s
Cron úlohy
Traffic (návštěvnost)neomezeně
PHP 7 a vyšší
Podpora Wordpressu
SSD

Zabezpečení – 9.7/10

Automatické zálohování webu je něco, co dokáže ušetřit mnoho nervů. Na ONEbit máte možnost bezplatně svůj web obnovit ze zálohy. FTP zálohují každý týden a MYSQL i mail každých 24hod. HTTPS je již faktorem, který ovlivňuje vaše pozice ve vyhledávání, proto byste to měli od webhostingu vyžadovat. ONEbit toto zabezpečení umožňuje. Antivir , antispam a antimalware je samozřejmostí.

Pravidelné zálohování
Antispam
SSL zabezpečení
Antivir
Garance spokojenostiNeomezeně

Podpora – 9.9/10

Technickou podporu zastihnete hned na několika frontách: na telefonu, emailu, live chatu nebo pomocí autorizovaného požadavku. Emailová podpora jede každý den a telefonická pouze o pracovních dnech. Mnoho otázek navíc ani nemusíte diskutovat s podporou, protože ji možná najdete v povedené sekci “FAQ – často kladené otázky.”

Email
Aut. požadavek
Live chat
Telefon
Rychlost skrze Live chatokamžitě
Do jednoho pracovního dne? (email)
FAQ
pracovní doba podporyemail,každý den, tel. 9-17 prac

Pokud vám chybí nějaké parametry u hostingu ONEbit, zkuste se podívat do našeho srovnání společností nabízejících webhosting.

Více informací →

Naše hodnocení
  • 7.2/10
    Poměr cena/výkon - 7.2/10
  • 7.2/10
    Důležité parametry hostingu - 7.2/10
  • 9.8/10
    Zabezpečení - 9.8/10
  • 9.9/10
    Podpora - 9.9/10
8.5/10
Sending
Jak hodnotí naši čtenáři
5 (4 Hlasy)

Více informací →

Redakce 5nej.cz

Redakce 5nej.cz se skládá ze zkušených copywriterů a online marketingových specialistů, kteří věnují maximum svého úsilí a času na vytvoření kvalitního obsahu. Naše srovnání a recenze jsou vytvářeny nezaujatě a tak aby šetřily váš čas. Pokud se chcete dozvědět více o našem týmu, přečtěte si sekci "Kdo jsme" v patičce našeho portálu. Pokud se vám naše srovnání a recenze líbí, nebojte se nám dát hodnocení nebo rovnou napsat e-mail. Každé zpětné vazby si vážíme!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

dvacet + dva =