Betano Recenze Betano Recenze

Vydáno: 7. 8. 2023

Aktualizováno: 17. 4. 2024

Shrnutí recenze

Betano patří mezi oblíbeného a prověřeného poskytovatele online casina a kurzových sázek. V Čechách pak patří mezi sázkové kanceláře s českou licencí a nabízí mnoho způsobů, jak si zahrát nebo jak sázet. Najdete u nich kurzové sázky, sportovní sázky, casino hry – Vegas, kde nabízí herní automaty, rulety a další. Vyzkoušet si můžete live sázky, předzápasové sázky, klasické sázky, ale i sázky exkluzivní, které jiná sázkovka než Betano nenabízí. Mírnou nevýhodou je absence kamenných poboček, která může komplikovat vklad a výběr – pokud jste zvyklí osobně na pobočce. Druhou překážkou může být i ověření identity, které je možné pouze přes bank ID.

Celkové skóre 8.2/10 se skládá z hodnocení všech 40 parametrů:
  • Česká licence
  • Mobilní aplikace
  • Počet poboček v čr
  • Fórum
  • Tv
  • Vstupní bonus
  • Registrační bonus
  • Bonus za doporučení
  • Věrnostní program
  • Akce nebo soutěže
  • Min. Vklad pro získání bonusu
  • Max. Výhra
  • Min. Sázka
  • Výplata ihned
  • Česká měna
  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Na pobočce
  • Sportovní sázky
  • Speciální sázky
  • Sázky na e-sporty
  • Kasino
  • Hry
  • Loterie
  • Losy
  • Poker
  • Sólo sázka
  • Aku sázka
  • Systém sázka
  • Skupinová sázka
  • Live sázka
  • Asijský handicap
  • Kurzové sázky
  • Live chat
  • Telefon
  • Email - do jednoho dne
  • Facebook zprávy
  • Český jazyk
Hodnocení redakce
hodnoceno 40 parametrů
8.2/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 10x Přidat hodnocení
1.8/5
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Česká licence
  • Mobilní aplikace
  • Počet poboček v čr
  • Fórum
  • Tv
8/10
Celkové skóre 9.3/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Vstupní bonus
  • Registrační bonus
  • Bonus za doporučení
  • Věrnostní program
  • Akce nebo soutěže
  • Min. Vklad pro získání bonusu
9.3/10
Celkové skóre 9.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Max. Výhra
  • Min. Sázka
  • Výplata ihned
  • Česká měna
9.5/10
Celkové skóre 6/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Na pobočce
6/10
Celkové skóre 7.3/10 se skládá z hodnocení 15 parametrů:
  • Sportovní sázky
  • Speciální sázky
  • Sázky na e-sporty
  • Kasino
  • Hry
  • Loterie
  • Losy
  • Poker
  • Sólo sázka
  • Aku sázka
  • Systém sázka
  • Skupinová sázka
  • Live sázka
  • Asijský handicap
  • Kurzové sázky
7.3/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Live chat
  • Telefon
  • Email - do jednoho dne
  • Facebook zprávy
  • Český jazyk
10/10

Výhody

  • Zajímavé sázkové příležitosti
  • Kurzové sázky, sport, casino
  • Možnost o vypsání vlastní sázky
  • Stabilní společnost se zajímavými bonusy
  • Variabilní casinové hry - automaty, ruleta atd.

Nevýhody

  • Chybí kamenné pobočky - nemožnost vkladu na pobočce a osobní ověření identity

Zajímavé sázkové příležitosti

Důležité parametry
Celkové skóre 8/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Česká licence
  • Mobilní aplikace
  • Počet poboček v čr
  • Fórum
  • Tv
8/10

Betano je poměrně mladá sázková kancelář, která ale poskytuje zázemí stabilní společnosti. Najdete zde téměř vše, co od kvalitní sázkovky očekáváte – kurzové sázky, sázky na sport, casinové hry a mnoho dalšího. 

Nevýhodou Betano je, že nemají kamenné pobočky – fungují čistě jen online. V případě registrace tak nemůžete dojít na pobočku s občanským průkazem, jako u jiných sázkovek, a nechat se ověřit osobně. Je potřeba poslat okopírovaný občanský průkaz online. Také zde není možnost vkladu a výběru peněz přímo na pobočce. 

Betano Hlavni Strana

Co se nám na Betano líbí je jejich mobilní aplikace, která je jednoduchá na používání – v podstatě se obsluhuje intuitivně, ale přitom je v ní všechno, co od kvalitní mobilní aplikace pro sázkovku očekáváte. Navíc se můžete na stav konta i sázek dívat kdekoliv potřebujete, provádět úkony atd. 

Pokud si potřebujete o některých sázkách a hrát podiskutovat, můžete tak učinit vždy pod danou událostí přes tzv. ChatBox, který slouží jako diskuzní fórum. Další informace získáte sledováním Betano TV. 

Česká licence
Ano
Mobilní aplikace
Ano
Počet poboček v čr
0
Fórum
Ano (Chatbox)
Tv
Ano
Pozor Pozor

Zatímco jiné sázkové kanceláře mají více možností, jak ověřit identitu, u Betano je to možné pouze skrze bank ID, a to u těchto bank: Moneta, Raiffeisen, mBank, FIO bank, ČSOB, UniCredit bank a u Komerční banky. Pokud vám tento způsob nevyhovuje, mrkněte na celé naše srovnání sázkových kanceláří a najdete sázkovku, která má ověření identity jednodušší.

Bonusy
Celkové skóre 9.3/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Vstupní bonus
  • Registrační bonus
  • Bonus za doporučení
  • Věrnostní program
  • Akce nebo soutěže
  • Min. Vklad pro získání bonusu
9.3/10

Betano se vyznačuje hodně zajímavými bonusy, které dává už při registraci, jako vstupní bonus. Registrační bonus je u nich 350 Kč a jako vstupní bonus můžete získat až 100 % svého vkladu – maximálně však 3000 Kč. Kromě toho jsou zde průběžné bonusy, které jsou mezi uživateli nejoblíbenější. Betano vyhlašuje pravidelné akce, které najdete na jejich stránkách pod názve, Mise. Konají se někdy každý týden, jindy každých 14 dní a jejich odměnou jsou sázky zdarma. 

Betano Uvitaci Bonus

Bonusy mohou klienti získávat i v rámci casino her, tzv. Vegas. Tam jsou bonusy v podobě free spinů, které se dají využít na další hry a sázení. Pokud budete chtít sázet, je také dobré znát minimální výši vkladu, a to i pro získání bonusu. U Betano je to 10 Kč. 

Stávající hráči také mohou získat bonus v podobě sázky zdarma, nebo si zahrát Betano kolo štěstí, které se dá hrát každý den a odměnou je opět bonus zdarma.

Vstupní bonus
až 3000 Kč
Registrační bonus
350Kč
Bonus za doporučení
Ano
Věrnostní program
Ano (Betano mise)
Akce nebo soutěže
Ano
Min. Vklad pro získání bonusu
10 Kč
Zajímavé sázkové příležitosti

Sázky a peníze
Celkové skóre 9.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Max. Výhra
  • Min. Sázka
  • Výplata ihned
  • Česká měna
9.5/10

Betano se pyšní tím, že u nich můžete vyhrát až 10 milionů korun. Minimální sázka přitom začíná na 5 Kč. Sází se v českých korunách a vklady i výběry jsou bez omezení. Je však potřeba dokončit plnou registraci a získat tak trvalé Betano konto. Pokud byste měli jen konto dočasné, můžete vložit maximálně 3000 Kč, což je částka, do které vám Betano vyplatí 100 % vstupní bonus na vklad, a také byste byli omezeni při výběru. U dočasného konta se dá vybrat jen tolik, kolik jste vložili a to i v případě, že vám na účtu přistane výhra mnohem vyšší. 

Max. Výhra
10 M
Min. Sázka
Výplata ihned
Ano
Česká měna
Ano

Platební metody
Celkové skóre 6/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Na pobočce
6/10

Betano trochu omezuje klienty i v případě platební metody. Neposkytuje možnost platit na pobočce, které zkrátka nemají. Můžete tak zvolit jen bankovní převod, platební kartu, paysafecard nebo Skrill. Pokud budete chtít využít Betano casino, bude nutné si platební metodu ručně přiřadit. Některé společnosti ji přiřazují automaticky po dokončení registrace klienta, ale Betano to (zatím) neumí.

Betano Platebni Metody

Bankovní převod
Ano
Platební karta
Ano
Skrill
Ano
Paysafecard
Ne
Na pobočce
Ne

Produkty
Celkové skóre 7.3/10 se skládá z hodnocení 15 parametrů:
  • Sportovní sázky
  • Speciální sázky
  • Sázky na e-sporty
  • Kasino
  • Hry
  • Loterie
  • Losy
  • Poker
  • Sólo sázka
  • Aku sázka
  • Systém sázka
  • Skupinová sázka
  • Live sázka
  • Asijský handicap
  • Kurzové sázky
7.3/10

U Betano najdete mnoho zajímavých možností na hry i sázení. Jejich základní nabídka se dělí na Sporty, Live sázení a Hry. Najdete u nich sázky na sportovní utkání, politiku i různé výroční akce – volby atd. V jejich casinu, které nese název Vegas, pak můžete vyzkoušet ruletu i automaty. Nabízí speciální sázky, sázky na e-sporty ale i sólo sázky nebo skupinové sázky. Až na pár výjimek, které ukazuje naše tabulka, zde najdete prakticky vše, co se u sázkových kanceláří s oblibou hraje.

Betano Na Co Sazet

Sportovní sázky
Ano
Speciální sázky
Ano
Sázky na e-sporty
Ano
Kasino
Ano
Hry
Ano
Loterie
Ne
Losy
Ne
Poker
Ne
Sólo sázka
Ano
Aku sázka
Ano
Systém sázka
Ne
Skupinová sázka
Ano
Live sázka
Ano
Asijský handicap
Ano
Kurzové sázky
Ano

Kurzy na Betano

Množství nabízených kurzů na Betano závisí především na tom, zda se jedná o méně či více sledované sportovní události. Ty, které jsou sledované méně mají logicky užší kurz. Pokud však sledujete oblíbené zápasy nebo ligy, můžete si vyzkoušet mnoho sázek – od klasických po doplňkové (např. sázky na jednotlivé hráče, u fotbalu kolik padne karet, kolik bude faulů atd.) Betano také vyhlašuje sázky exkluzivní, které jinde než na jejich stránkách nenajdete. 

Mezi speciální kurzové sázky patří i tyto, které jiné sázkovky nenabízí:

  • 3 góly náskok v hokejovém zápase
  • 20 bodů náskok v basketbalu
  • Rozhodující první set
  • 2 sety náskok v tenise
  • 2 góly náskok ve fotbale

 

Pokud byste v nabídce kurzů nenašli ten, která vás aktuálně zajímá, máte možnost požádat Betano o vypsání vlastní sázky. Podmínku mají jedinou – je potřeba, aby se jednalo o sázku na ligu, která je v jejich běžné nabídce.

Jestliže vás zajímají ty nejlepší kurzy, hledejte je pod označením MAX kurz. Jedná se o vybrané sportovní akce a utkání se speciálními vysokými kurzy, které jsou lepší než u ostatních sázkových kanceláří. 

Betano Bet Builder

Betano Bet Builder

Betano je mezi klasickými sázkovými kancelářemi vyhlášený právě pro řadu inovací a volných možností pro hráče. Kromě toho, že mají zajímavé exkluzivní sázky a nabízí možnost nechat si vypsat kurz, který sami navrhnete, můžete využít i tzv. Betano Bet Builder. Díky tomu máte možnost sami si poskládat kombinaci různých sázek, a to třeba i několik sázek na jeden zápas. Kurzy se v tomto případě násobí stejně jako u AKU sázek. Kombinací kurzů ale můžete dosáhnout ještě vyšších zisků.

Zajímavé sázkové příležitosti

Podpora
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Live chat
  • Telefon
  • Email - do jednoho dne
  • Facebook zprávy
  • Český jazyk
10/10

Podporu klientů má Betano nastavenou prostřednictvím klientské linky,  e-mailu i live chatu, který nám v případě sázkové kanceláře přijde ideální. Lze také využít zprávy na facebooku – messengeru. Může však trvat delší dobu, než vám odpoví. V případě rychlosti je vždy nejlepší zvolit live chat, popř. telefon. A koho baví hledat, může se podívat, jestli nenajde odpovědi na své dotazy na jejich Help centru.

Live chat
Ano
Telefon
Ano
Email - do jednoho dne
Ano
Facebook zprávy
Ano
Český jazyk
Ano
Doporučujeme Doporučujeme

Líbí se vám sázková kancelář Betano, ale nenašli jste u nich svou oblíbenou hru nebo možnost sázení? Podívejte se na nabídku konkurence v našem srovnání nejlepších sázkových kanceláří a vyberte si tu svou!


Přispět svou zkušeností
diskuze
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Betano zkušenosti a recenze zákazníků

7 zkušeností
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Jedna z nehroších live casin

Hodnocení - 1
Roman Klouček
6. 7. 2024
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Sázet zde nedoporučuji. Limity, zablokování účtu a nevyplácení výher. Navíc přijdete i o vklad, nechápu, jak tato sázková kancelář může mít ještě licenci

Hodnocení - 1
Martin Reteš
5. 3. 2024
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

U společnosti Betano, bych si účet nezakládal. Při výběru peněz dělají obstrukce. Žádají ofocený občanské průkazy, řidičáky, daňové přiznání a mnoho dalšího…

Hodnocení - 1
Kužel
26. 2. 2024
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

V Česku Betano vyžaduje při vyplacení výher doložení původu vložených peněz – v Německu po ověření herního účtu již klienta neověřují.

Hodnocení - 1
Milan Zeman
4. 2. 2024
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Velmi špatné zkušenosti. Limity, zadržování vkladů. Doporučuji zvolit jine kanceláře…

Hodnocení - 1
Peťa Šamonyl
29. 1. 2024
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Jakmile něco vyhrajete, okamžitě limity na 20kč… když vyhrajete více peněz několikadenní ověření, aby vás nemuseli vyplatit… nejhorší sázkovka co tu zde byla!

Hodnocení - 1
Pavel Soukup
13. 12. 2023
Hodnocení - 1 Hodnocení - 2 Hodnocení - 3 Hodnocení - 4 Hodnocení - 5

Sázková kancelář cíleně zadržuje klientům jejich vyhrané peníze, které nevyplácí. Doporučuji nesázet! Přijdete nejenom o výhry ale také o vklad.

Hodnocení - 1
Stomp
13. 12. 2023