Zážitky.cz recenze Zážitky.cz recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

12. 1. 2019

Stručně/vhodné pro

Zážitky.cz je spolu s Allegriou a Adropem vedoucím hráčem na poli zážitků. Nejde o žádný zaměřený portálek, ale o masivní web s více než 620 zážitky. Až na eurovíkendy nabízí většinu žádaných kategorií zážitků a to třeba: adrenalinové či gurmánské zážitky, zážitkové pobyty, wellness nebo dokonce povolání na zkoušku. Při výběru zážitku člověk ocení promyšlené řazení podle různých faktorů: podle typu, lokality, ceny či určení pro koho. Stejně tak příhodná je mapa zážitků, díky níž vidíte všechny zážitky pohromadě na jedné mapě. Na mapě však můžete filtrovat například jen “adrenalinové zážitky” či jakoukoliv jinou kategorii. Zážitky.cz svou činnost odstartovali v roce 2008 a na Heurece zákazníci i nyní hlásí výborné zkušenosti – často lidé chválí širokou nabídku zážitků a ochotnou podporu. Ačkoli se jim nedovoláte ani nedopíšete o víkendu, v pracovních dnech reagují na všech frontách od 9:00 do 18:00. Dle našeho průzkumu jde o pružnou, zajetou agenturu přes zážitky, jejíž hlavní výhody spočívají v široké nabídce, líbivém vzhledu čili i snadné orientaci na webu a profesionální podpoře.

Celkové skóre 9.1/10 se skládá z hodnocení všech 25 parametrů:
  • Adrenalinové zážitky
  • Eurovíkendy
  • Gurmánské zážitky
  • Hobby a zážitky se zvířaty
  • Letecké zážitky
  • Masáže a wellness zážitky
  • Zážitkové jízdy
  • Zážitkové pobyty
  • Povolání na zkoušku
  • Přibližný počet zážitků v nabídce
  • Řazení dle typu
  • Řazení dle určení pro koho
  • Řazení dle ceny
  • Řazení dle aktuálních slev
  • Řazení dle lokality
  • Mapa zážitků
  • Měsíční návštěvnost (SimilarWeb 2018)
  • Počet fanoušků na facebooku
  • Rok založení firmy
  • Hodnocení na Heureka.cz
  • Počet recenzí na Heureka.cz
  • Live chat
  • Email
  • Telefon
  • Pracovní doba
Hodnocení redakce
hodnoceno 25 parametrů
9.1/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 3x Přidat hodnocení
4.3/5
Celkové skóre 8.9/10 se skládá z hodnocení 9 parametrů:
  • Adrenalinové zážitky
  • Eurovíkendy
  • Gurmánské zážitky
  • Hobby a zážitky se zvířaty
  • Letecké zážitky
  • Masáže a wellness zážitky
  • Zážitkové jízdy
  • Zážitkové pobyty
  • Povolání na zkoušku
8.9/10
Celkové skóre 9.5/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Přibližný počet zážitků v nabídce
  • Řazení dle typu
  • Řazení dle určení pro koho
  • Řazení dle ceny
  • Řazení dle aktuálních slev
  • Řazení dle lokality
  • Mapa zážitků
9.5/10
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Měsíční návštěvnost (SimilarWeb 2018)
  • Počet fanoušků na facebooku
  • Rok založení firmy
  • Hodnocení na Heureka.cz
  • Počet recenzí na Heureka.cz
8.5/10
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Live chat
  • Email
  • Telefon
  • Pracovní doba
9/10

Výhody

  • Ochotná podpora dostupná na telefonu, emailu i live chatu
  • V nabídce je okolo 620 zážitků
  • Moderní a jednoduše ovladatelný web

Nevýhody

  • Podpora není dostupná o víkendu

Kategorie
Celkové skóre 8.9/10 se skládá z hodnocení 9 parametrů:
  • Adrenalinové zážitky
  • Eurovíkendy
  • Gurmánské zážitky
  • Hobby a zážitky se zvířaty
  • Letecké zážitky
  • Masáže a wellness zážitky
  • Zážitkové jízdy
  • Zážitkové pobyty
  • Povolání na zkoušku
8.9/10

Nejčastěji se zážitky kupují jako dárky, a je tudíž možné, že nebudete vědět, co přesně hledáte. Z toho důvodu je užitečné, když je nabídka zážitků, co největší. Každá zážitková agentura nabízí totiž mírně něco jiného. Abyste se mohli informovaně rozhodnout, našli jsme ty nejžádanější kategorie a zjistili, zda-li právě Zážitky.cz takový typ zážitků nabízí.

Adrenalinové zážitky
Ano
Eurovíkendy
Ne
Gurmánské zážitky
Ano
Hobby a zážitky se zvířaty
Ano
Letecké zážitky
Ano
Masáže a wellness zážitky
Ano
Zážitkové jízdy
Ano
Zážitkové pobyty
Ano
Povolání na zkoušku
Ano

Orientace na webu
Celkové skóre 9.5/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Přibližný počet zážitků v nabídce
  • Řazení dle typu
  • Řazení dle určení pro koho
  • Řazení dle ceny
  • Řazení dle aktuálních slev
  • Řazení dle lokality
  • Mapa zážitků
9.5/10

Kolik zážitků má Zážitky.cz v nabídce? Nabízí rozmanité možnosti filtrování zážitků? A můžete se zážitky vybírat podle interaktivní mapy zážitků?

Přibližný počet zážitků v nabídce
620
Řazení dle typu
Ano
Řazení dle určení pro koho
Ano
Řazení dle ceny
Ano
Řazení dle aktuálních slev
Ano
Řazení dle lokality
Ano
Mapa zážitků
Ano

Reputace a oblíbenost
Celkové skóre 8.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Měsíční návštěvnost (SimilarWeb 2018)
  • Počet fanoušků na facebooku
  • Rok založení firmy
  • Hodnocení na Heureka.cz
  • Počet recenzí na Heureka.cz
8.5/10

Pokud jde o výběr solidní agentury na zážitky je více než užitečné dívat se na jejich reputaci a zkušenosti ostatních. Na základě několika faktorů, jsme proto sestavili bodové hodnocení.

Měsíční návštěvnost (SimilarWeb 2018)
50 tis
Počet fanoušků na facebooku
15 tis
Rok založení firmy
2008
Hodnocení na Heureka.cz
4,9
Počet recenzí na Heureka.cz
617

Podpora
Celkové skóre 9/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Live chat
  • Email
  • Telefon
  • Pracovní doba
9/10

Odpoví vám podpora na telefonu i emailu? Nebo snad nabízejí i live chat? A kdy je zastihnete? To najdete v tabulce níže:

 

Live chat
Ano
Email
Ano
Telefon
Ano
Pracovní doba
Po–Pá 9:00–18:00

Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!

Uživatelské zkušenosti

5 zkušeností

Zážitek jsem takto objednávala poprvé. Oceňuji hlavně velký výběr a také příjemnou komunikaci. Podle mě solidní firma.

Hodnocení - 3
Anonymous
25. 8. 2020

Podle mě je tohle naprosto skvělá volba, jak nakoupit kvalitní dárky z pohodlí domova a mít jistotu, že se trefím do vkusu.

Hodnocení - 3
Anonymous
14. 8. 2020

Objednávka byla rychlá, pohodlná a jednání firmy také šlo. Jen jsme měli problém s výběrem data. Ale to asi není úplně jejich chyba.

Hodnocení - 3
Anonymous
8. 8. 2020

U téhle firmy oceňuji širokou nabídku lákavých aktivit a taky rychlé vyřízení.

Hodnocení - 3
Anonymous
28. 7. 2020

Už jsme tam kupovali třetí zážitek – všechny jako dárky, ale za nás super jednání a pestrý výběr. Zatím byli všichni obdarovaní nadšení.

Hodnocení - 3
Anonymous
20. 7. 2020