HasOffers recenze HasOffers recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

31. 10. 2018

Stručně/vhodné pro

Hledáte-li komplexní řešení pro správu více affiliate programů, pak HasOffers přichází v úvahu. Software využívají zejména střední a větší e-shopy, stejně tak ti, kteří chtějí rozjet vlastní affiliate síť. Díky vyšší ceně, která začíná na 279$ měsíčně, není ideálním řešení pro drobné podnikatele, jenž chtějí affiliate pouze vyzkoušet. Naopak jde o profesionální software, který doporučujeme především zkušeným marketérům a podnikatelům, kteří mají ambice affiliate posunout na vyšší úroveň.

Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení všech 31 parametrů:
  • Tarif 1
  • Tarif 2
  • Tarif 3
  • Jednorázová platba?
  • Na zkoušku zdarma
  • Měření prokliků a konverzí
  • Deeplinky
  • Možnost přidat měřící parametry
  • Neomezený počet prokliků bez příplatku
  • Odkazování bez parametru
  • Měření konverzí bez cookies
  • Provize dle kategorie produktů
  • Slevové kupóny
  • Více affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
  • Více eshopů v jedné licenci
  • Export statistik
  • Ruční schvalování provizí
  • Automatické schvalování provizí
  • Rozdělení jedné provize mezi více partnerů
  • Multilevel (provize ze subpartnerů)
  • API
  • Wordpress
  • Nejznámější eshopová řešení
  • Je software v češtině?
  • Je software v angličtině?
  • Mobilní aplikace platformy
  • Email
  • Live chat
  • Telefon
  • Je v češtině?
  • FAQ
Hodnocení redakce
hodnoceno 31 parametrů
7/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 3x Přidat hodnocení
3.7/5
Celkové skóre 5.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Tarif 1
  • Tarif 2
  • Tarif 3
  • Jednorázová platba?
  • Na zkoušku zdarma
5.5/10
Celkové skóre 8.1/10 se skládá z hodnocení 16 parametrů:
  • Měření prokliků a konverzí
  • Deeplinky
  • Možnost přidat měřící parametry
  • Neomezený počet prokliků bez příplatku
  • Odkazování bez parametru
  • Měření konverzí bez cookies
  • Provize dle kategorie produktů
  • Slevové kupóny
  • Více affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
  • Více eshopů v jedné licenci
  • Export statistik
  • Ruční schvalování provizí
  • Automatické schvalování provizí
  • Rozdělení jedné provize mezi více partnerů
  • Multilevel (provize ze subpartnerů)
  • API
8.1/10
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Wordpress
  • Nejznámější eshopová řešení
  • Je software v češtině?
  • Je software v angličtině?
  • Mobilní aplikace platformy
7/10
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Email
  • Live chat
  • Telefon
  • Je v češtině?
  • FAQ
7.5/10

Výhody

  • Možnost automatizace skrze API
  • Statistiky v reálném čase
  • Odměňování partnerů za prodej, proklik i lead

Nevýhody

  • Na telefonickou a live chat podporu mají nárok pouze klienti nejvyššího tarifu za 799$/měs
  • Software je v angličtině

Hasoffers (Tune) Recenze

V systému na vás čekají statistiky v reálném čase, možnost automatizace skrze API, různé typy odměňování (za lead, za prodej, za proklik,…) nebo detekce toho, když si partner konverze vytváří sám. V potaz musíte brát, že administrace i podpora je v angličtině a s češtinou se zde nesetkáte. K dispozici máte i mobilní aplikaci, kde můžete vy či vaši partneři kontrolovat nejdůležitější statistiky. Velice alternativní přístup zvolili pro poskytování podpory: Pro všechny, kteří si platí nižší tarif, je k dispozici pouze emailová podpora. A pro ty, jenž mají vyšší tarif za 799$ je k dispozici i live chat a telefon. Nemyslíme si, že u tak drahého softwaru má tohle rozdělení smysl.

Každopádně pokud chcete spravovat více affiliate programů na jedné platformě a co se týče funkcí nechcete dělat kompromisy, přičemž jste ochotni si za službu připlatit, pak doporučujeme si HasOffers alespoň zdarma vyzkoušet. Pro běžného majitele českého e-shopu však doporučujeme poohlédnout se po alternativě jako je např. Affilbox či iDevAffiliate.

Finance
Celkové skóre 5.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Tarif 1
  • Tarif 2
  • Tarif 3
  • Jednorázová platba?
  • Na zkoušku zdarma
5.5/10

Ať už jste malý či větší podnik, jenž chce přidat další marketingový kanál nebo třeba jednotlivec, jehož ambicí je rozjet vlastní affiliate síť, vždy je rozhodující cena. Platí se měsíčně, ročně nebo jednorázově? Jaké cenové tarify přicházejí v úvahu? A je možné software vyzkoušet zdarma? Následující tabulka odpoví, jak je na tom HasOffers.

Tarif 1
$3348 (cca 75 000 Kč) / rok
Tarif 2
$9588 (cca 218 000 Kč) / rok
Tarif 3
-
Jednorázová platba?
Ne
Na zkoušku zdarma
Ano

Důležité parametry
Celkové skóre 8.1/10 se skládá z hodnocení 16 parametrů:
  • Měření prokliků a konverzí
  • Deeplinky
  • Možnost přidat měřící parametry
  • Neomezený počet prokliků bez příplatku
  • Odkazování bez parametru
  • Měření konverzí bez cookies
  • Provize dle kategorie produktů
  • Slevové kupóny
  • Více affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
  • Více eshopů v jedné licenci
  • Export statistik
  • Ruční schvalování provizí
  • Automatické schvalování provizí
  • Rozdělení jedné provize mezi více partnerů
  • Multilevel (provize ze subpartnerů)
  • API
8.1/10

Přece jen však není moudré vybírat affiliate platformu jen pouze ceny. Před výběrem je vhodné si nejprve určit svou strategii a předem si stanovit, jaké funkce jsou pro vás zásadní. Jsou součástí vaší strategie slevové kupóny? Chcete mít možnost nastavit rozdílnou výši provize k různým kategoriím? Nebo máte v úmyslu mít více affiliate programů na několika webech? Podívejte se níže a sami prozkoumejte, co HasOffers umí.

Měření prokliků a konverzí
Ano
Deeplinky
Ano
Možnost přidat měřící parametry
Ano
Neomezený počet prokliků bez příplatku
Ne
Odkazování bez parametru
Ne
Měření konverzí bez cookies
Ano
Provize dle kategorie produktů
Ano
Slevové kupóny
Ano
Více affiliate kampaní v rámci 1 eshopu
Ano
Více eshopů v jedné licenci
Ano
Export statistik
Ano
Ruční schvalování provizí
Ano
Automatické schvalování provizí
Ano
Rozdělení jedné provize mezi více partnerů
Ne
Multilevel (provize ze subpartnerů)
Ano
API
Ano

Kompatibilita
Celkové skóre 7/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Wordpress
  • Nejznámější eshopová řešení
  • Je software v češtině?
  • Je software v angličtině?
  • Mobilní aplikace platformy
7/10

Většina softwarů jde implementovat do každého eshopového řešení, před nákupem však doporučujeme vždy kontaktovat podporu a kompatibilitu si zkontrolovat. Co se týče jazykové lokalizace a kompatibility jsme seskupili několik nejpodstatnějších parametrů, jenž vám mohou pomoci při výběru:

Wordpress
Ano
Nejznámější eshopová řešení
Ano
Je software v češtině?
Ne
Je software v angličtině?
Ano
Mobilní aplikace platformy
Ano

Podpora
Celkové skóre 7.5/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Email
  • Live chat
  • Telefon
  • Je v češtině?
  • FAQ
7.5/10

Komunikuje podpora přes live chat? Nabízí i telefonickou či emailovou komunikaci? A mají českou či anglickou podporu? Viz níže…

Email
Ano
Live chat
Ano (nejvyšší tarif)
Telefon
Ano (nejvyšší tarif)
Je v češtině?
Ne
FAQ
Ano

Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!