GetResponse Recenze GetResponse Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

19. 6. 2018

Stru─Źn─Ť/vhodn├ę pro

GetResponse┬áse vyzna─Źuje extr├ęmn─Ť jednoduch├Żm editorem na tvorbu e-mail┼», formul├í┼Ö┼», landing pages ─Źi webin├í┼Ö┼». Je jedn├şm z nejkomplexn─Ťj┼í├şch softwar┼» pro e-mail marketing v┼»bec. M├í nonstop live chat podporu a 30 denn├ş free trial s plnou funkcionalitou. P┼Öesto┼że nab├şz├ş o n─Ťco hor┼í├ş spektrum mo┼żn├Żch integrac├ş ne┼ż t┼Öeba SmartEmailing, objev├şte zde ┼íikovnou integraci s Google analytics, kter├í identifikuje mimo jin├ę z jak├Żch email┼» v├ím chod├ş nejv├şce prodej┼». Web i podpora jsou v angli─Źtin─Ť.

Celkov├ę sk├│re 9/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş v┼íech 30 parametr┼»:
  • Cena m─Ťs. - 500 kontakt┼» (bez DPH)
  • Cena m─Ťs. - 2000 kontakt┼» (bez DPH)
  • Cena m─Ťs. - 5000 kontakt┼» (bez DPH)
  • Vyzkou┼íen├ş zdarma
  • M─Ť┼Öen├ş m├şry otev┼Öen├ş
  • M─Ť┼Öen├ş m├şry prokliku
  • Pl├ínov├ín├ş email┼»
  • Autoresponder
  • Mo┼żnost zobrazen├ş emailu v prohl├ş┼że─Źi
  • Responzivn├ş ┼íablony email┼»
  • N├íhledy emailu v r┼»zn├Żch za┼Ö├şzen├şch
  • Jednoduch├Ż editor obr├ízk┼»
  • Vlastn├ş design pomoc├ş HTML a CSS
  • Spr├íva soubor┼»
  • Navr┼żen├ş ┼íablony mailu na m├şru
  • A/B testov├ín├ş
  • Import kontakt┼»
  • Export kontakt┼»
  • Poskytnut├ş opt-in formul├í┼Ö┼»
  • Segmentov├ín├ş kontakt┼»
  • Mo┼żnost odhl├í┼íen├ş z odb─Ťru
  • Podpora vlastn├şch pol├ş
  • Web v ─Źe┼ítin─Ť
  • Podpora v ─Źe┼ítin─Ť
  • Live chat
  • Email/kontaktn├ş formul├í┼Ö
  • Telefon
  • Odpov─Ť─Ć do 24 hodin
  • Odpov─Ťdi/Ot├ízky
  • Kvalita podpory
Hodnocen├ş redakce
hodnoceno 30 parametrů
9/10
Hodnocen├ş u┼żivatel┼»
3.3/5
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 4 parametr┼»:
  • Cena m─Ťs. - 500 kontakt┼» (bez DPH)
  • Cena m─Ťs. - 2000 kontakt┼» (bez DPH)
  • Cena m─Ťs. - 5000 kontakt┼» (bez DPH)
  • Vyzkou┼íen├ş zdarma
10/10
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 4 parametr┼»:
  • M─Ť┼Öen├ş m├şry otev┼Öen├ş
  • M─Ť┼Öen├ş m├şry prokliku
  • Pl├ínov├ín├ş email┼»
  • Autoresponder
10/10
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 8 parametr┼»:
  • Mo┼żnost zobrazen├ş emailu v prohl├ş┼że─Źi
  • Responzivn├ş ┼íablony email┼»
  • N├íhledy emailu v r┼»zn├Żch za┼Ö├şzen├şch
  • Jednoduch├Ż editor obr├ízk┼»
  • Vlastn├ş design pomoc├ş HTML a CSS
  • Spr├íva soubor┼»
  • Navr┼żen├ş ┼íablony mailu na m├şru
  • A/B testov├ín├ş
10/10
Celkov├ę sk├│re 8.5/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 7 parametr┼»:
  • Import kontakt┼»
  • Export kontakt┼»
  • Poskytnut├ş opt-in formul├í┼Ö┼»
  • Segmentov├ín├ş kontakt┼»
  • Mo┼żnost odhl├í┼íen├ş z odb─Ťru
  • Podpora vlastn├şch pol├ş
  • Web v ─Źe┼ítin─Ť
8.5/10
Celkov├ę sk├│re 6.6/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 7 parametr┼»:
  • Podpora v ─Źe┼ítin─Ť
  • Live chat
  • Email/kontaktn├ş formul├í┼Ö
  • Telefon
  • Odpov─Ť─Ć do 24 hodin
  • Odpov─Ťdi/Ot├ízky
  • Kvalita podpory
6.6/10

V├Żhody

  • Krom─Ť b─Ť┼żn├Żch funkc├ş zde najdete i n├ístroj na tvorbu landing pages a webin├í┼Ö┼»
  • Stovky ┼íablon a automatizace skrz RSS feed
  • Zku┼íebn├ş verze zdarma

Nev├Żhody

  • Web ani podpora nen├ş v ─Źe┼ítin─Ť
  • Nevrac├ş pen├şze v p┼Ö├şpad─Ť, ┼że si pou┼ż├şv├ín├ş slu┼żby po n─Ťjak├ę dob─Ť rozmysl├şte

Robustn├ş n├ístroj, kter├Ż je mo┼żn├ę vyzkou┼íet zdarma

Finance
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 4 parametr┼»:
  • Cena m─Ťs. - 500 kontakt┼» (bez DPH)
  • Cena m─Ťs. - 2000 kontakt┼» (bez DPH)
  • Cena m─Ťs. - 5000 kontakt┼» (bez DPH)
  • Vyzkou┼íen├ş zdarma
10/10

Getresponse Cenik

GetResponse┬ási m├íte mo┼żnost vyzkou┼íet po dobu 30 dn├ş bez omezen├ş ve free verzi. Nen├ş t┼Öeba zad├ívat ─Ź├şslo kreditn├ş karty, ani jin├Żm zp┼»sobem se zavazovat. M┼»┼żete tak snadno zjistit, jak se v├ím bude v t├ęto aplikaci pracovat a zda v├ím m┼»┼że vyhovovat natolik, abyste si vybrali n─Ťkter├Ż z placen├Żch tarif┼».

Cenov├ę rozd─Ťlen├ş tarif┼» je trochu chaotick├ę ÔÇô rozhodn─Ť v├şce, ne┼ż u konkuren─Źn├şch n├ístroj┼» pro e-mail marketing. Rozd─Ťlen je na Z├íkladn├ş, Plus, Profesion├íln├ş a Max, ale vedle toho si je┼ít─Ť u ka┼żd├ęho z t─Ťchto tarif┼» m┼»┼żete nastavit mno┼żstv├ş kontakt┼». My jsme v na┼í├ş tabulce pou┼żili pro jednodu┼í┼í├ş p┼Öedstavu tarif Z├íkladn├ş s po─Źtem klient┼»/kontakt┼» do (500)1000, 2500 a 5000. Pro p┼Öesn─Ťj┼í├ş informace v tomto p┼Ö├şpad─Ť rovnou doporu─Ź├şm p┼Öej├şt na┬ácen├şk GetResponse┬áa pod├şvat se, co v├ím bude nejv├şce vyhovovat.

Z├íkladn├ş tarif je ide├íln├ş pro jednoduch├ę rozes├şl├ín├ş e-mail┼» a budov├ín├ş z├íkladny u┼żivatel┼». Je skv─Ťl├Ż, pokud s e-mailingem teprve za─Ź├şn├íte. Mezi slu┼żby, kter├ę bychom mohli podtrhnout pat┼Ö├ş e-mailov├Ż marketing, automatick├ę odpov─Ťdi, neomezen├ę vstupn├ş str├ínky, neomezen├ę automatick├ę ┼íablony, propojen├ş s Facebookem a Google Ads a 1 neomezen├í prodejn├ş cesta.

Cena m─Ťs. - 500 kontakt┼» (bez DPH)
Kolik m─Ťs├ş─Źn─Ť zaplat├şte za tarif do 500 kontakt┼».
15$ (cca 330 K─Ź)
Cena m─Ťs. - 2000 kontakt┼» (bez DPH)
Kolik m─Ťs├ş─Źn─Ť zaplat├şte za tarif do 2000 kontakt┼».
25$ (cca 550 K─Ź)
Cena m─Ťs. - 5000 kontakt┼» (bez DPH)
Kolik m─Ťs├ş─Źn─Ť zaplat├şte za tarif do 5000 kontakt┼».
45$ (cca 990 K─Ź)
Vyzkou┼íen├ş zdarma
Poskytovatel umo┼ż┼łuje st├íhnout si free verzi na ur─Źitou dobu nebo s ur─Źit├Żm omezen├şm.
Ano
Doporu─Źujeme Doporu─Źujeme
Doporu─Źen├ş!

Hled├íte jednoduch├Ż n├ístroj s p├ír funkcemi, ale pot┼Öebujete v datab├ízi mnoho kontakt┼»? Nebo naopak hled├íte spoustu funkc├ş pro men┼í├ş po─Źet kontakt┼»? GetResponse jako jeden z m├íla poskytovatel┼» umo┼żn├ş vybrat si tarif i po─Źet kontakt┼» p┼Öesn─Ť podle va┼íich pot┼Öeb.

Nejpopul├írn─Ťj┼í├şm a nejv├şce vyu┼ż├şvan├Żm je tarif Plus. Je ide├íln├ş pro generov├ín├ş nov├Żch/potenci├íln├şch z├íkazn├şk┼», prodej v├Żrobk┼»/slu┼żeb a zvy┼íov├ín├ş zisk┼». Obsahuje v┼íe, co z├íkladn├ş tarif, ale nav├şc je┼ít─Ť automatiza─Źn├ş n├ístroj s 5 postupy, webin├í┼Öe pro 100 ├║─Źastn├şk┼», hodnocen├ş a ozna─Źov├ín├ş kontakt┼», 5 prodejn├şch cest, 3 u┼żivatele, kte┼Ö├ş s v├ími mohou v ├║─Źtu spolupracovat atd. Nem├í op─Ťt smysl tady rozepisovat v┼íe. Pokud v├ís tento tarif zaujal, mrkn─Ťte na cen├şk┬áGetResponse.

Profesion├íln├ş tarif je nejvhodn─Ťj┼í├ş pro optimalizaci v├Żsledk┼» pomoc├ş profesion├íln├ş automatizace a integrace. Automatiza─Źn├ş n├ístroj je zde neomezen├Ż. D├íle tarif obsahuje ozn├ímen├ş push na webu, placen├ę webin├í┼Öe, webin├í┼Öe a┼ż pro 300 z├íkazn├şk┼»/poslucha─Ź┼», neomezen├ę prodejn├ş cesty, neomezen├ę cesty k webin├í┼Ö┼»m, webin├í┼Öe na vy┼ż├íd├ín├ş a mo┼żnost sd├şlet ├║─Źet s 5 dal┼í├şmi ├║─Źastn├şky.

Verze Max je pak vytvo┼Öena tak, aby se dok├ízala p┼Öizp┼»sobit individu├íln├şm pot┼Öeb├ím podnikatel┼». Cenu zde nehledejte, proto┼że i ta je individu├íln├ş. Z├şsk├íte ji a┼ż pot├ę, co si vyberete v┼íechny slu┼żby, kter├ę pot┼Öebujete. M├íte zde vyhrazenou podporu, podporu migrace ├║─Źt┼», mo┼żnost zapojit v├şce ├║─Źt┼» a u┼żivatel┼», mo┼żnost p┼Öiplatit si transak─Źn├ş e-maily a dal┼í├ş slu┼żby. Opravdu zde z├íle┼ż├ş jen na klientovi, co si vybere a co pot┼Öebuje.

Robustn├ş n├ístroj, kter├Ż je mo┼żn├ę vyzkou┼íet zdarma

Pos├şl├ín├ş email┼»
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 4 parametr┼»:
  • M─Ť┼Öen├ş m├şry otev┼Öen├ş
  • M─Ť┼Öen├ş m├şry prokliku
  • Pl├ínov├ín├ş email┼»
  • Autoresponder
10/10

Getresponse Hlavni Funkce

Stejn─Ť jako v─Ťt┼íina dobr├Żch n├ístroj┼» pro e-mail marketing i┬áGetResponder┬áposkytuje autoresponder a pl├ínov├ín├ş e-mail┼», co┼ż zna─Źn─Ť zv├Ż┼í├ş va┼íe ┼íance na prodeje, konverze a dal┼í├ş c├şle. Najdete tu tak├ę pokro─Źilou statistiku, kter├í v├ím mimo jin├ę umo┼żn├ş sledovat m─Ť┼Öen├ş m├şry otev┼Öen├ş a m─Ť┼Öen├ş m├şry proklik┼».

Sou─Ź├íst├ş┬áGetResponder┬ájsou i automatizovan├ę e-mailov├ę sekvence ur─Źen├ę k maximalizaci konverz├ş. Automatick├ę odpov─Ťdi jsou zpr├ívy odes├şlan├ę automaticky p┼Öedplatitel┼»m na z├íklad─Ť ─Źasu nebo konkr├ętn├ş ud├ílosti. Spr├ívn├ę pou┼ż├şv├ín├ş automatick├Żch odpov─Ťd├ş m┼»┼że b├Żt velmi ├║─Źinnou a jednoduchou sou─Ź├íst├ş kompletn├ş e-mailov├ę marketingov├ę strategie a m┼»┼że v├ím pomoci k vy┼í┼í├şm v├Żnos┼»m.

Zv├Ż┼íen├ş ├║sp─Ťchu v e-mailingu napom├íh├í i podrobn├í anal├Żza rozes├şlan├Żch e-mail┼». Pokud zjist├şte, kdy je nejvhodn─Ťj┼í├ş e-maily pos├şlat, jak├í forma nejl├ępe zaujme ur─Źit├Ż druh ─Źten├í┼Ö┼», nebo jak├ę vedly k rychl├ęmu opu┼ít─Ťn├ş, zav┼Öen├ş, nedo─Źten├ş nebo neprokliknut├ş, l├ępe se v├ím pak budou vytv├í┼Öet ty e-maily, kter├ę povedou p┼Ö├şmou cestou k ├║sp─Ťchu.

M─Ť┼Öen├ş m├şry otev┼Öen├ş
Informace o tom, kolik klient┼» otev┼Öelo v├ími zaslan├Ż e-mail/newsletter.
Ano
M─Ť┼Öen├ş m├şry prokliku
Kolik ─Źten├í┼Ö┼» otev┼Öen├Ż e-mail rozkliklo - prokliklo se odkazem ve zpr├ív─Ť na str├ínku/produkt/slu┼żbu...
Ano
Pl├ínov├ín├ş email┼»
V programu je mo┼żn├ę p┼Öesn─Ť napl├ínovat datum a ─Źas, kdy budou e-maily odes├şl├íny.
Ano
Autoresponder
Autoresponder lze pova┼żovat za jeden z d┼»le┼żit├Żch marketingov├Żch kan├íl┼». Jedn├í se o e-maily, kter├ę jsou automaticky rozes├şl├íny p┼Ö├şjemc┼»m z datab├íze. Rozes├şl├ín├ş prob├şh├í na z├íklad─Ť n─Ťjak├ę akce. Ta m┼»┼że b├Żt uskute─Źn─Ťna nap┼Ö. na webov├Żch str├ínk├ích.
Ano

Tvorba emailů
Celkov├ę sk├│re 10/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 8 parametr┼»:
  • Mo┼żnost zobrazen├ş emailu v prohl├ş┼że─Źi
  • Responzivn├ş ┼íablony email┼»
  • N├íhledy emailu v r┼»zn├Żch za┼Ö├şzen├şch
  • Jednoduch├Ż editor obr├ízk┼»
  • Vlastn├ş design pomoc├ş HTML a CSS
  • Spr├íva soubor┼»
  • Navr┼żen├ş ┼íablony mailu na m├şru
  • A/B testov├ín├ş
10/10

Getresponse Tvorba Emailu

GetResponse m├í kvalitn├ş n├ístroj na tvorbu e-mail┼». Najdete zde n├ídhern├ę responzivn├ş ┼íablony, n├íhledy email┼» v r┼»zn├Żch za┼Ö├şzen├şch, z├íkladn├ş editor pro ├║pravu obr├ízk┼», mo┼żnost zobrazen├ş e-mailu v prohl├ş┼że─Źi ─Źi vlastn├ş design, kter├Ż vytvo┼Ö├şte pomoc├ş HTML a CSS. Nechyb├ş ani funkce A/B testov├ín├ş, kter├í v├ím pom┼»┼że naj├şt ty nejl├ępe funguj├şc├ş nadpisy. Ten, kdo by cht─Ťl vyu┼ż├şt slu┼żeb design├ęra na ┼íablonu na m├şru, je to mo┼żn├ę. GetResponse m├í ve sv├ę nab├şdce i tuto slu┼żbu.

Mo┼żnost zobrazen├ş emailu v prohl├ş┼że─Źi
Tvorba e-mailu pro zobrazen├ş v PC.
Ano
Responzivn├ş ┼íablony email┼»
Jsou nab├şzen├ę ┼íablony responzivn├ş? Jak budou vypadat na PC a jak na mobiln├şch za┼Ö├şzen├şch? Nikdy nev├şte, v jak├ęm za┼Ö├şzen├ş si klient v├í┼í e-mail otev┼Öe.
Ano
N├íhledy emailu v r┼»zn├Żch za┼Ö├şzen├şch
Je mo┼żn├ę pod├şvat se p┼Öi vytv├í┼Öen├ş e-mailu na to, jak bude vypadat v PC/mobilu?
Ano
Jednoduch├Ż editor obr├ízk┼»
Jak se pracuje s editorem obr├ízk┼»? Je dostate─Źn─Ť jednoduch├Ż na to, aby s n├şm zvl├ídli pracovat t┼Öeba i m├ęn─Ť zdatn├ş jedinci?
Ano
Vlastn├ş design pomoc├ş HTML a CSS
Pro pokro─Źil├ę u┼żivatele je d┼»le┼żit├ę, aby si mohli e-mail a v┼íe kolem n─Ťj p┼Öizp┼»sobit podle sebe - obsah, design atd. Necht─Ťj├ş spol├ęhat na ┼íablony.
Ano
Správa souborů
Je d┼»le┼żit├ę, abyste si mohli soubory v programu libovoln─Ť p┼Öesouvat, pojmenovat, ozna─Źit, rozd─Ťlit, segmentovat atd.
Ano
Navr┼żen├ş ┼íablony mailu na m├şru
V p┼Ö├şpad─Ť, ┼że v├ím nevyhovuj├ş nab├şzen├ę ┼íablony a neum├şte si sami vytvo┼Öit vlastn├ş design pomoc├ş HTML, je pot┼Öeba z├ísah profesion├íla. N─Ťkter├ę spole─Źnosti jej nab├şz├ş za p┼Ö├şplatek, jin├ę umo┼ż┼łuj├ş, abyste integrovali vlastn├ş ┼íablony vytvo┼Öen├ę va┼í├şm extern├şm pracovn├şkem.
Ano
A/B testov├ín├ş
A/B testov├ín├ş je klasick├í marketingov├í metoda, kter├í m├í za c├şl zv├Ż┼íit konverze ─Źi konverzn├ş pom─Ťry projektu prost┼Öednictv├şm zm─Ťny jednoho funk─Źn├şho ─Źi designov├ęho prvku.
Ano

Správa databáze a lokaliazce
Celkov├ę sk├│re 8.5/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 7 parametr┼»:
  • Import kontakt┼»
  • Export kontakt┼»
  • Poskytnut├ş opt-in formul├í┼Ö┼»
  • Segmentov├ín├ş kontakt┼»
  • Mo┼żnost odhl├í┼íen├ş z odb─Ťru
  • Podpora vlastn├şch pol├ş
  • Web v ─Źe┼ítin─Ť
8.5/10

Getresponse Sprava

Z├íkladem ka┼żd├ęho dobr├ęho e-mailov├ęho n├ístroje by m─Ťla b├Żt mo┼żnost odhl├í┼íen├ş se z datab├íze, co┼ż je pro┬áGetResponse┬ásamoz┼Öejmost├ş. Pokud m├íte ji┼ż n─Ťjak├ę kontakty, m┼»┼żete je bez probl├ęm┼» importovat, stejn─Ť jako exportovat. Nemus├şte sb├şrat jenom emaily ─Źi jm├ęna, ale naprosto libovolnou informaci d├şky funkci vlastn├şch pol├ş. Funkce segmentov├ín├ş z├íkazn├şk┼» v├ím umo┼żn├ş rozd─Ťlit si ─Źten├í┼Öe/klienty do r┼»zn├Żch skupin a rozes├şlat ur─Źit├ę druhy e-mail┼» jen t─Ťm, kter├Żm to m├í smysl.

Komplikace se m┼»┼że objevit v p┼Ö├şpad─Ť, ┼że m├íte probl├ęm s angli─Źtinou ─Źi ciz├şmi jazyky.┬áGetResponder┬áje toti┼ż web v angli─Źtin─Ť a do ─Źe┼ítiny si jej m┼»┼żete p┼Öelo┼żit jen pomoc├ş internetov├ęho prohl├ş┼że─Źe. Je to v┼íak p┼Öeklad mnohdy krkolomn├Ż a ne ka┼żd├ęmu vyhovuje. V ciz├şm jazyce je nav├şc i podpora GetResponder. T├ę se pod├şv├íme na zoubek o n─Ťco n├ş┼że.

Import kontaktů
Pokud u┼ż m├íte/vyu┼ż├şv├íte n─Ťkter├ę kontakty, jist─Ť v├ís zaj├şm├í, zda bude mo┼żn├ę je do e-mail marketingov├ęho n├ístroje importovat.
Ano
Export kontaktů
Pokud se rozhodnete zm─Ťnit poskytovatele, budete pot┼Öebovat sv├ę kontakty zase exportovat - p┼Öen├ęst do jin├ęho/nov├ęho e-mail marketingov├ęho n├ístroje. Pak se bude hodit export kontakt┼».
Ano
Poskytnut├ş opt-in formul├í┼Ö┼»
Webov├Ż formul├í┼Ö a Double opt in Webov├Ż formul├í┼Ö slou┼ż├ş ke sb─Ťru kontakt┼» z Va┼íeho webu
Ano
Segmentov├ín├ş kontakt┼»
Segmentace kontakt┼» je d┼»le┼żit├í v p┼Ö├şpad─Ť, ┼że chcete rozd─Ťlit klienty do r┼»zn├Żch skupin a ka┼żd├ę zas├şlat jin├ę zpr├ívy. Nap┼Ö. klienti, kte┼Ö├ş nakoupili ve va┼íem e-shopu a vy chcete zaslat dotazn├şk spokojenosti/nab├şdku se slevou na p┼Ö├ş┼ít├ş n├íkup a pod., Klienti, kte┼Ö├ş v├íhaj├ş a vy je chcete p┼Öim─Ťt k n├íkupu slevovou akc├ş atd.
Ano
Mo┼żnost odhl├í┼íen├ş z odb─Ťru
N─Ťkdy se stane, ┼że u┼ż pro klienta nen├ş odb─Ťr va┼íich e-mail┼» d┼»le┼żit├Ż. Pak se rozhodne jej zru┼íit. Je vhodn├ę, aby m─Ťli va┼íi klienti tuto mo┼żnost p┼Ö├şmo v e-mailu. Nedoch├íz├ş tak ke spamov├ín├ş schr├ínky a klient se s├ím rozhodne, zda chce nebo nechce newslettery odeb├şrat.
Ano
Podpora vlastn├şch pol├ş
Mo┼żnost vytv├í┼Öet si v projektu vlastn├ş pole - informace.
Ano
Web v ─Źe┼ítin─Ť
Je web spole─Źnosti i ─Źesk├ęm jazyce, nebo je k dispozici pouze AJ, pop┼Ö. dal┼í├ş ciz├ş jazyky?
Ne
Robustn├ş n├ístroj, kter├Ż je mo┼żn├ę vyzkou┼íet zdarma

Podpora
Celkov├ę sk├│re 6.6/10 se skl├íd├í z hodnocen├ş 7 parametr┼»:
  • Podpora v ─Źe┼ítin─Ť
  • Live chat
  • Email/kontaktn├ş formul├í┼Ö
  • Telefon
  • Odpov─Ť─Ć do 24 hodin
  • Odpov─Ťdi/Ot├ízky
  • Kvalita podpory
6.6/10

Getresponse Podpora

Podpora GetResponderu je k dispozici 24 hodin 7 dn├ş v t├Żdnu┬áa to na e-mailu, nebo live chatu. U e-mailu si m┼»┼żete vybrat rovnou z n─Ťkolika ciz├şch jazyk┼», tak┼że pro n─Ťkoho m┼»┼że b├Żt tato komunikace jednodu┼í┼í├ş. Bohu┼żel ─Źe┼ítinu tady rovn─Ť┼ż nenajdete. Nena┼íli jsme ani telefonn├ş ─Ź├şslo.

My jsme si podporu otestovali na live chatu a byli jsme maxim├íln─Ť spokojen├ş. I kdy┼ż jsme museli komunikovat v anglick├ęm jazyce, byla podpora velmi vst┼Ö├şcn├í a ochotn├í. Okam┼żit─Ť odpov─Ťd─Ťla na v┼íechny na┼íe ot├ízky, v ni─Źem net├ípala a kde bylo nutn├ę doplnit v├şce informac├ş nebo pracovn├ş postup, poslala odkaz na konkr├ętn├ş str├ínky.

Podpora v ─Źe┼ítin─Ť
─îesk├í podpora je d┼»le┼żit├í obzvl├í┼í┼ą ve chv├şli, kdy neovl├íd├íte ciz├ş jazyk - nej─Źast─Ťji angli─Źtinu.
Ne
Live chat
Je podpora k dispozici na ┼żiv├ęm chatu? M┼»┼żete se na n─Ťco optat hned, jak v├ís ot├ízka napadne?
Ano
Email/kontaktn├ş formul├í┼Ö
Mo┼żnost kontaktovat podporu e-mailem nebo kontaktn├şm formul├í┼Öem.
Ano
Telefon
Mo┼żnost kontaktovat podporu telefonicky.
Ne
Odpov─Ť─Ć do 24 hodin
Odpov─Ťd─Ťla n├ím podpora na ot├ízky do 24 hodin?
Ano
Odpov─Ťdi/Ot├ízky
Kolik odpov─Ťd├ş z kolika ot├ízek jsme z├şskali?
5/5
Kvalita podpory
Jak hodnot├şme celkovou kvalitu podpory?
V├Żborn├í
Doporu─Źujeme Doporu─Źujeme

O─Źek├ív├íte od va┼íeho e-mailov├ęho n├ístroje n─Ťco jin├ęho, ne┼ż nab├şz├ş GetResponse, pod├şvejte se na na┼íe srovn├ín├ş n├ístroj┼» na e-mail marketing.


P┼Öisp─Ťt svou zku┼íenost├ş
Pod─Ťlte se o n├ízor a pomozte tak ostatn├şm!