Chytrá lékárna Recenze Chytrá lékárna Recenze

Hodnotil/a Redakce 5nej

1. 12. 2021

Stručně/vhodné pro

Chytrá lékárna je menší síť kamenných lékáren a zároveň online lékárna. Objednat si v ní můžete, ať bydlíte kdekoli v České republice. Ovšem Brňáci mají výhodu, že si objednané zboží mohou zdarma vyzvednout na některé z poboček, nebo zvolit expresní dodání stejný den, kdy objednali. Tato online lékárna umožňuje objednat velké množství lékárenského zboží, i když jejich nabídka zatím není tak široká, jako u konkurenčních e-shopů. Kromě nákupu léků můžete využít klientský program s osobní kartou a získat další slevy a výhody. Součástí služeb klientům je i různé měření – hladiny krve, cholesterolu, pleťová diagnostika apod. Toto je však možné opět jen na kamenných pobočkách.

Celkové skóre 9.7/10 se skládá z hodnocení všech 18 parametrů:
  • Vlastní pobočky (počet)
  • Zákaznický program
  • Vlastní akční leták
  • Velký výběr produktů
  • Rezervace léků z eReceptu
  • Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
  • Doprava zdarma od
  • Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
  • Poplatek za dobírku
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
Hodnocení redakce
hodnoceno 18 parametrů
9.7/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 2x Přidat hodnocení
3.5/5
Celkové skóre 9.3/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Vlastní pobočky (počet)
  • Zákaznický program
  • Vlastní akční leták
  • Velký výběr produktů
  • Rezervace léků z eReceptu
9.3/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
  • Doprava zdarma od
  • Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
10/10
Celkové skóre 9.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
  • Poplatek za dobírku
9.5/10
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
10/10

Výhody

  • Online lékárna se vstřícným přístupem ke klientům
  • Spoustu výhodných akcí a slev
  • Zákaznický program s kartou osobní péče

Nevýhody

  • Mají pouze 9 lékáren v celkem třech městech (nejvíce v Brně)
  • Zatím mají menší nabídku zboží než ostatní online lékárny

Chytrá lékárna Recenze

Důležité parametry
Celkové skóre 9.3/10 se skládá z hodnocení 5 parametrů:
  • Vlastní pobočky (počet)
  • Zákaznický program
  • Vlastní akční leták
  • Velký výběr produktů
  • Rezervace léků z eReceptu
9.3/10

Chytra Lekarna Predstaveni

Chytrá lékárna je online lékárna s devíti kamennými pobočkami v Brně, Tišnově a Vyškově. Osobně i online poskytují poradenství ohledně zdraví a krásy a mají pro své klienty zákaznický program s kartou osobní péče, díky které získáváte nejen slevy na doplatky a řadu léků na předpis bez doplatků, ale i další slevy a výhody. V e-shopu mají zatím menší množství zboží než konkurenční lékárny, ale to jistě během času bude přibývat. Rozhodně u nich však ušetříte objednáním zboží v různých akcích. Pokud máte léky na předpis, můžete si je objednat online z eReceptu a vyzvednout si je na některé z poboček Chytré lékárny. Nevýhodou však je, že jsou k dispozici jen ve zmíněných třech městech.

Vlastní pobočky (počet)
Kolik poboček má vybraná online lékárna a zda má vůbec nějaké.
9
Zákaznický program
Zákaznický program přináší registrovaným klientům slevy a výhody v podobě akčních nabídek, vyšších slev, sbírání kreditů nebo poštovné zdarma.
Ano
Vlastní akční leták
Akční leták nebo newsletter, kterým klienty lékárna informuje o akčních nabídkách.
Ano
Velký výběr produktů
Na e-shopu si vyberete s velikého množství druhů produktů.
Ano
Rezervace léků z eReceptu
Na e-shopu je možné rezervovat si eRecept, který vyzvednete na vybrané pobočce lékárny.
Ano

Karta osobní péče

Chytra Lekarna Karta Osobni Pece

Karta osobní péče Chytré lékárny poskytuje výhodné slevy na některé produkty, ale i slevy na doplatky. U některých doplatků můžete ušetřit až 50 % a řada produktů je díky této kartě zcela bez doplatků. Další výhodou osobní karty je, že vás lékárna lépe pozná. Ví, jaké léky berete, co potřebujete a snáze vám pak poradí. Kromě toho s kartou získáte i spoustu služeb pro zdraví a krásu, které jsou k dispozici jen pro držitele této karty.

Doporučujeme Doporučujeme

Jste z Brna a chcete své zboží ještě ten den, kdy si ho objednáte? Můžete zvolit expresní dodání díky speciální doručovací službě Messenger Same Day. Služba expresního rozvozu stojí 279 Kč.

Služby zákazníkům

Chytrá lékárna se soustředí na speciální služby zákazníkům, kde vás naučí, často zdarma, jak pečovat o své tělo a zdraví. Jejich cílem je preventivní péče a osobní přístup. Využít můžete různé měření a kontroly – např. měření hladiny kyseliny močové v krvi, měření hladiny cholesterolu, měření cukru v krvi, ale také diagnostiku pleti a vlasů, homeopatickou poradnu atd. Zkrátka vše, co vás o zdraví a kráse zajímá, se můžete dozvědět právě v Chytré lékárně. Nevýhodou však je, že osobní poradenství je opět jen na těch 9 kamenných pobočkách. Využívat ale můžete i online poradenství a magistru na telefonu.

Senior klub

Chytrá lékárna se soustředí i na to, jak co nejlépe nastavit služby seniorům. Kromě již zmíněného osobního přístupu a vstřícnosti přináší slevu 5 % na volně prodejné léky, pravidelné přednášky, kde se mohou senioři dozvědět plno zajímavostí o zdraví, jak o něj pečovat apod. Členství v Senior klubu je zdarma, tak proč ho nevyužít, jste-li z Brna a okolí.

Objednávka z eReceptu

Chytra Lekarna E Recept

Pokud jste od svého lékaře dostali eRecept, nemusíte chodit do lékárny dvakrát – nejprve objednat a pak léky vyzvednout. Objednat si můžete na webových stránkách Chytré lékárny zdarma. Obvykle je vaše objednávka zpracována do druhého dne. Jakmile budou vaše léky připraveny, dostanete informaci e-mailem. Proto ušetříte své kroky i čas a nebudete trávit v lékárně více času, než je nezbytně nutné. Což je obzvlášť v této době velmi důležité.

 

Doporučujeme Doporučujeme

Nejste z Brna a okolí a vadí vám, že nemůžete své zboží objednané na Chytré lékárně vyzvednout osobně? Nebo vám nevyhovuje Chytrá lékárna v něčem jiném? Můžete se podívat na naše srovnání nejlepších online lékáren a vybrat si tu, která bude nejlepší právě pro vás.

Dodací podmínky
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 3 parametrů:
  • Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
  • Doprava zdarma od
  • Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
10/10

Chytra Lekarna Doprava A Platba

Online objednávky z Chytré lékárny si můžete vyzvednou na jedné z devíti poboček zcela zdarma, nechat si je zaslat domů na adresu, nebo vyzvednout třeba na Poště či v Zásilkovně. Kromě Pošty a Zásilkovny využívá Chytrá lékárna i PPL. Při objednávce nad 990 Kč je doprava zdarma. Zboží obvykle dorazí za dva až tři dny. Záleží na tom, jakou zvolíte platbu. Využít ale můžete i speciální expresní doručení.

Průměrná doba dodání (dny) podle Heureka
Jak rychle e-shop dodá objednané zboží - v průměru. Zjišťováno dle ohlasů klientů na Heureka.cz
2,7
Doprava zdarma od
Za kolik musíte nakoupit, abyste měli dopravu zdarma.
990
Možnost osobního odběru na pobočce zdarma
Objednané zboží lze zaslat na vybranou pobočku, kde ji je osobně vyzvednete - zdarma.
Ano

Messenger Same Day

Chytra Lekarna Messenger

Pokud bydlíte v Brně, můžete využít i speciální služby Messenger, což je doručovací společnost působící právě v tomto městě. Pokud spadáte do tohoto okruhu doručení, objednáte zboží do 12:00 a zboží je aktuálně na skladě, můžete jej mít doma ještě tentýž den, což je opravdu výhodné. Nemusíte nikam chodit. Ráno objednáte a odpoledne máte balíček u sebe. Nevýhodou však je poměrně vysoká cena – 279 Kč.

Platební podmínky
Celkové skóre 9.5/10 se skládá z hodnocení 4 parametrů:
  • Dobírka
  • Platební karta
  • Hotově (při osobním odběru)
  • Poplatek za dobírku
9.5/10

K placení své objednávky můžete zvolit online platbu, platbu kartou, platbu bankovním převodem nebo zvolit tzv. odloženou platbu, která umožňuje zboží objednat a zaplatit později, nebo si ji dokonce rozdělit do několika splátek. Zvolit můžete samozřejmě i doručení na dobírku. Poplatek pak bude 49 Kč, což je sice celkem hodně, ale není to jediná online lékárna s takto vysokým poplatkem. Pokud si zboží objednáte k vyzvednutí na některé z kamenných poboček Chytré lékárny, můžete platit hotově, kartou nebo benefitními poukázkami.

Dobírka
Objednané zboží můžete zaplatit na dobírku.
Ano
Platební karta
Zboží lze platit kartou.
Ano
Hotově (při osobním odběru)
Zboží lze vyzvednout osobně a zaplatit v hotovosti.
Ano
Poplatek za dobírku
Zboží lze vyzvednout osobně a zaplatit v hotovosti.
49

Podpora
Celkové skóre 10/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Kontaktní e-mail
  • Online chat
  • Telefon
  • Odpověď do 24 hodin
  • Kolik otázek zodpověděli
  • Celkové hodnocení
10/10

Chytrá lékárna staví především na vstřícném a milém přístupu ke klientům. Proto dbají na kvalitní podporu jak na svých několika kamenných pobočkách, tak na dalších kanálech. Spojit se s nimi můžete telefonicky, e-mailem i na online chatu. Získat můžete kontakt i přímo na konkrétní lékárnu. A pokud potřebujete poradit ohledně zdraví, můžete se telefonicky spojit přímo s magistrou na telefonu.

Kontaktní e-mail
Ano
Online chat
Ano
Telefon
Ano
Odpověď do 24 hodin
Ano
Kolik otázek zodpověděli
5/5
Celkové hodnocení
Výborná

My jsme zvolili online chat a byli jsme maximálně spokojení. Propojil se nám automaticky s facebookovým účtem, ale využít jej můžete i bez něj, jako host. Odpověď jsme obdrželi do 24 hodin a podpora vysvětlila a zodpověděla vše, co nás zajímalo. Díky tomu můžete Chytrou lékárnu rozhodně doporučit.


Přispět svou zkušeností
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!