Angličtina bez biflování, metoda Imitum – recenze

Angličtina bez biflování


Výhody
+ Metoda Imitum vám umožňuje učit se poslechem, nikoli „drcením“.
+ Na výběr je obchodní či běžná angličtina.


Nevýhody
– Mohlo by zde být větší zaměření na gramatiku a jednotlivá slovíčka.
– Celý kurz se zdá být chvílemi jednotvárný.

anglictina-bez-biflovani-logo

Navštívit stránku →

Shrnutí:
Jestliže nemáte rádi tradiční způsoby výuky a jste otevřeni kompletně novému systému výuky, pak jste pravděpodobně na správné adrese. Celý kurz je založený na tzv. metodě Imitum, jejíž princip je velmi prostý. Zakládá si na čtení a souběžném poslechu rodilého mluvčího, který mluví na různá témata. Prioritou není nabiflovat se slovíčka či gramatiku. Kurz si klade za cíl naučit vás myslet anglicky.


Finance – 5.6/10

Angličtina bez biflování je rozsáhlý kurz za pořádnou cenu

Koncept kurzu je skvělý a v mnoha ohledech jedinečný. To čím však lehce vystupuje z řady je jeho vyšší cena. Nejlevnější kurz zde pořídíte za 3490 Kč / rok, což se na první pohled zdá poněkud hodně. Otázkou je, stojí to za tu investici? Pro některé určitě. Každému vyhovuje jiná učební metoda a metoda Imitum je skutečně jiná než všechny ostatní. Doporučujeme vyzkoušet 7 denní zkušební období a tuto otázkou posoudit dle vlastního uvážení.

Verze zdarma
Časově neomezená verze zdarma
Premiová placená verze
Časově neomezená placená verze
Jedna platba za všechny úrovně

Učební metody – 8.8/10

Metoda Imitum učí myslet anglicky

Celý kurz Angličtiny bez biflování je postavený na prostém nápadu: zkombinovat poslech, čtení a mluvení do plynulého dialogu. Většinu času kurzu posloucháte rodilé mluvčí spolu vést dialog, k tomu čtete titulky, díky kterým víte přesně, co říkají. Pod anglickou větou se nachází i doslovný český překlad, který pomáhá pochopit strukturu angličtiny jako takové.

Listening / Poslech
Speaking / Mluvení
Reading / Čtení
Writing / Psaní
Nadstardní interaktivní funkce
Škola hrou

Rozsah výuky – 7.7/10

Vše v jednom a žádné rozdělování úrovní

V reálném životě při komunikaci s lidmi nikdo neurčuje vaši úroveň angličtiny. Jednoduše mluvíte a posloucháte. Stejným myšlením se na výuku jazyků dívají i tvůrci kurzu Angličtina bez biflování. Máte na výběr ze tří základních variant: Běžná angličtina, Obchodní angličtina a Anglická nepravidelná slovesa. V každém kurzu začínáte na jednodušších dialozích a pokračujete na ty obtížnější. Žádné rozdělování na začátečníky a pokročilé. Ze zkušenosti však doporučuji kurz tzv. věčným začátečníkům nebo mírně pokročilým.

Možnost výběru obtížnosti
A1
A2
B1
B2
C1
C2
Specializované kurzy
Příprava na FCE či CAE

Kompatibilita – 7.1/10

Webová aplikace, jenž spustíte na všech zařízeních s internetem

Jestliže hledáte něco, co můžete spustit offline, jste na špatné adrese. Zato dostanete svižnou a rychle fungující webovou aplikaci, kterou rozjedete na PC, mobilu i tabletu. Stejně jako u ostatních webových aplikací je třeba si zkontrolovat, zda-li máte nejnovější Adobe Flash Player. Tím si zajistíte správné fungování.

Webová aplikace
Mobilní aplikace
Jde spustit na PC?
Jde spustit na mobilu a tabletu?
Funguje offline?

Jednoduchost – 7.8/10

Jednoduché, ale je třeba si zvyknout

Už díky prosté metodě Imitum zde není prostor na velké složitosti. Administrace je však o něco jiná než u jiných námi recenzovaných kurzů. Po pár minutách již však člověk chápe většinou dostupných funkcí a možností. Prostředí je poměrně intuitivní.

Intuitivní ovládání
Video průvodce
Motivační program
Vysvětlivky

Nejsou kurzy angličtiny bez biflování to pravé pro vás? Podívejte se na naše srovnání kurzů angličtiny online

Více informací →

Naše hodnocení
  • 5.6/10
    Finance - 5.6/10
  • 8.8/10
    Učební metody - 8.8/10
  • 7.7/10
    Rozsah výuky - 7.7/10
  • 7.1/10
    Kompatibilita - 7.1/10
  • 7.8/10
    Jednoduchost - 7.8/10
7.4/10
Sending
Jak hodnotí naši čtenáři
5 (1 Hlas)

Více informací →

Redakce 5nej.cz

Redakce 5nej.cz se skládá ze zkušených copywriterů a online marketingových specialistů, kteří věnují maximum svého úsilí a času na vytvoření kvalitního obsahu. Naše srovnání a recenze jsou vytvářeny nezaujatě a tak aby šetřily váš čas. Pokud se chcete dozvědět více o našem týmu, přečtěte si sekci "Kdo jsme" v patičce našeho portálu. Pokud se vám naše srovnání a recenze líbí, nebojte se nám dát hodnocení nebo rovnou napsat e-mail. Každé zpětné vazby si vážíme!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

16 + 8 =